Wednesday, August 10, 2011

Ter balik Kot pulak dah...

Sms hubby apa nak makan berbuka arini since dapur takleh nak masak lagi

dia call..

"mama balik ni singgah kat  sekian.... bla bla g beli kipas yang kita tengok tu ek..
nanti papa gi beli nasi kat ...... "

aku : ok...

Dah letak fon aku terfikir... aku gi beli kipas
Hubby aku beli lauk.... 
haha terbalik sudah...


kena gi beli kipas balik keje ni sebab pakcik renovate tu start nak buat siling nak wiring sekali.. lagipun kedai kipas tu kami dah survey aritu dan tengah buat promosi sampai 16hb ni.. kenapa aku yang kena gi beli???? sebab aku balik keje lalu kedai tu dan aku bawak keta.. hubby naik motor.. hihihi.. takpela demi nak rumahku cepat siap.. harus aku gagahkan diri gi singgah kedai kipas balik keje nanti.. ehheheh

Tunjuk sket dapur aku yang dah berkecai... hihi.. tu pasal takleh nak masak
Tak sabo nak tengok umah siap...!

14 bebelan kawanku:

KhaiRin said...

kipas baru... bau kedai.. ;-)

Qhaifa Nur said...

teringat kipas kat bilik anak dh rosak...ntah bila nk gi beli..

qhaifanurin.blogspot.com

mamalieyna said...

waaa bestnyer renovate dapur...sure cantiks nnti..semangat nak masak..

hikhik..mmg trbalik sudah..^_^

selamat berpuasa~

Amiizaa2001 said...

hehehheh tak terbalik nie:)

Ya ALya said...

dapur raya.....tak sabar nak tengok.......

fuadnis said...

amboi...amboi...amboi...kak eida pun mendeco umah gak yee...tak sabor nk tgk dapur baru...mesti cantik n klasssss gitew...hehe...

ajumohit said...

Wahhh Eda beraya dgn dapur baru la ni, bestnya.....

isya said...

wah... dapur baru.. ;)

Nur-nba said...

Seronoknya tengok orang renovate rumah. Sempat tak siap before raya??

alyyani said...

wah tak saba gak nak tgk rupa dapur baru korg ni :)

eima said...

wahhhh beshnye KC baru ..besh nye

Intan & The Boys said...

DAPUR RAYA!!!
:)

ch@ said...

ahahaha pasangan lawak.
yezza tunggu ya, i terjah rumah u, mau usha itu dapur. kikiii. dapur raya.

noor said...

pasnih smangat nk msk rendang heheheh...org kata dapur baru lg btambh sdp lauknya hehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah