Thursday, August 18, 2011

Shopping Jalan TAR

 Semalam cuti Nuzul Al Quran kan
memang sedia tau ramai orang selangor nak turun KL..
aku duk Kl pun harus la join sama..
sebab masa ni la ada org nak jaga mika..
hubby keje.. mika hantar nursery.. aku merayap sendiri
senang abis citer...

kalau nak ingat balik kelakar pun ada...
mesti korg tertanya-tanyatak jam ke aku ke sana...??

aku gerak kuar umah dalam kul 10.. kononnya awal la bagi aku..
padahal orang lepas sahur dah kuar gaknya.. hahah
dah sampai jalan masjid india.. sekali nak masuk parking semua penuh (drive sendiri)
nak masuk kanan berderet keta.. kiri pun sama.. sudahnya jalan terus
sampai depan dataran... mak aihhh jam tak hengat..
kereta dari semua arah nak masuk KL

aku pun apalagi.. call hubby decide PATAH BALIK...
tak daya aku nak semput dalam JAM.. ni baru pagi .. petang kang camana..
sudahnya balik rumah letak kereta.. hubby hantar ngan motor
lagi senang..

pagi tu hubby kata dia ada meeting so takde la aku mintak hantar ngan motor..
dia tgk bini dia ni dah huru hara di hantarnya jugakla.. hahaha
hhehhe many2 TQ to u cyg...

Sampai sana dengan cepat bila naik motor..
masa tu rasa nak eksyen ngan org yg bawak keta.. hihi (jahat aku)
hubby hantar dalam kul 12.. kul 4 dia jemput semula..
heaven gilerr shopping orang hantar dan ambil
tak payah nak pikir mana nak parking..nak tempuh jam

tengah syok2 shopping kan 

tetiba sebelah aku lalu la dia ni.. 
nak interview akak sebelah aku tgh pilih baju melayu tak silap

nak tau sape??

tu dia...

 JEPP SEPAH..
ngan orang RTM.. interview pasal shopping kot..
sipi2 je sebelah aku..
aku tgk n just snap dari jauh je dan sambung shopping

balik umah mcm nak patah kaki.. jalan sorang-sorang ikut haluan sendiri..
rasa nak singgah aku singgah...
hasil shopping tak snap pun.. hihi
untuk mika n abah la yg dalam plan dapat di beli..


tp aku dapat beli tudung idaman hati kat nurin collections.. tudung raya.. heheh..
tunggu raya la ek baru pakai n tayang sini..hihi


12 bebelan kawanku:

MrS. F!zA said...

wee..nurin collection tu bbapa sedara ofismate kita..haitu pon dia tlg jual tudung..hihihih

ch@ said...

indahnya shopping sendirian. rindu betul saat-saat shopping raya kat jln TAR ni.

ieda said...

mcm akak je suke jalan2 sorang2 .. teringat zaman belajar2 dulu .. selalu jalan sorang2 ke mall .. x der kawan sbb kawan2 ada balak masing2 huhuh :)

fazilzura said...

x pi terjah lg jln tar , takut kang rambang mato ..

aikkk artis pun ado jgk ye

CIK JATT said...

bestnya kan shopping kat jalan TAR kan. saya ni dengar je la orang dok citer.

tudung tu mesti cantik kan:)

♥cikmOt♥ said...

kadang2 suping sendiri lagi senang kan...amik, beli dan bayar...ehehhe

*SiRibenMerah said...

wahh.. shopping tuh.. ai jeles.. hehehe....

kak, ktne jual tudung raya akak beli tuh?? price camne??

Cho Zila said...

memang jem tak hengat kat situ kalau nuzul quran gi, mak sedara akak dulu keje ngan DBKL kalau hari nuzul quranjer dia cuti sebab malas nak bersesak ngan orang ramai..

Qhaifa Nur said...

dah gi jalan TAR baru ni..rambang bijik mata, balik badan terasa sangat penat nasib baik x posa he..he..

qhaifanurin.blogspot.com

MRS. K said...

cepat la tayang nak tgk..

ajumohit said...

Mmg dpt bygkan ke heaven nan itu hehe.. Bestnya dpt apa yg diidamkan

eima said...

klu aku a...aku takut pegi sorg2...huhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah