Thursday, August 18, 2011

Satu-satunya kad Raya KU...

Dah berapa tahun tak takde pun dapat kad raya...
Ni ha sorang mak budak yang rajin sangat melukis dan menulis ni  hantar kad
Tulisan cantik.. kreatif pun dia..

sape lagi kalau bukan Ummi oni

dia la orangnya..
sorry cha lambat akak publish.. blog tgh bengong.. kalau buat entry lepas sahur kang petang baru muncul.. gila kan.. aku pun tak paham la apa nak jd ngan blog aku ni.. aku update je la.. ada org baca ke tak takpela.. tapi aku tau kawan-kawan setiaku pasti singgah ke sini kan..



kad raya dari cha yang rajin...



isi dalam...



See.. kan aku dah kata tulisan dia cantik...

sebabnya tulisan aku tak secantik tulisa dia.. khekhekheee
semalam masa kuar jln TAR tengok juga kad raya.. saje2 suka2.. yg cartoon2 aku suka..
Tapi nak tulis n pos tersangat la malas... hihi

Apapun Tq so much cha sayang.... tahun depan bg lg yek. hihi

7 bebelan kawanku:

Elly & Emmy said...

cantek tulisan dia.. nampak kreatif sgt..

Cho Zila said...

okler tu dapat gak... akak belum dapat satupn.. nak bagi untuk diri sendiriler , sempat lagikan...

Qhaifa Nur said...

tengah tunggu sapa nak antar kad raya pd sya ni...he..he...

qhaifanurin.blogspot.com

ch@ said...

tulisan tu mcm font dlm komputer gak. ikut musim dan mood. kalau guna pen basah jd la mcm tu, kalau guna ballpen lain, tak jadi mcm tu, kalau mood rajin sesangat font kita jd serong, senang kata mmg kita tak tetap pendirian. sentiasa berubah.

thanks akak siap ada entry. buat malu i je. insyaALLAH thn dpn askar dah bertambah. taktau sempat atau tak nak menulis kad raya.

eima said...

hihi mmg cantek pun... sgt kreatif huruf2 die...

eT said...

tahun ni xdpt kad raya lg..hehe..
sape nk bg nih? :p

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tulisan cha memang cantik...cik jue pun dapat...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah