Thursday, September 15, 2011

Pagi Raya

Hahaaa terbalik-balik entry aku..
dah basi citer pagi raya.. tapi nak tulis gak..
Lepas semayang raya kitorang sesi makan-makan
lepas makan2 baru salam raya... ahahha boleh camtu...
Bukan pe kalau tetamu dah datang dah tak sempat nak makan sesama..
lagipun biasanya lepas salam raya kitorang gerak ke rumah arwah atok..

Anak manja papa.. mengekor je mana papa duduk, situla ada dia... dia suka  tunjuk baju dia.. konon nak bgtau baju dia sama baju papa.. kejap2 tunjuk baju dia , pastu pegang papa.. means bgtau orang baju diorang sama.. hihi...



Yang ini pun anak papa... berkepit jugak ngan papa dia.. alesya dan adik aku... so sweet dia pakai baju kurung yang terkedek-kedek jalan.. bontot tembam ada pampers.. cute sangat!. geram.... budak pompuan memang lawa bila di melaramkan kan...


Sesi makan ramai-ramai.. kena makan kat bawah sebabkuarga mak teh aku pun sambut raya kat umah mak.. makanya bukan family aku je yang ada... seronok kumpul ramai-ramai tak perasan sangat yang kuarga kami kecil je sebenarnya...

Rindu lak mood pagi raya.. sambil makan dengan pakaian baru dan dengar takbir... SYAHDUUUUUUUUUUUU

9 bebelan kawanku:

alyyani said...

alahai mesti sweet bila mika tunjuk baju dia sama dgn papa tu kan?

aleesya, comel nye!

eima said...

besh ade ketupat palas ....sedap tu

bolatnya mata mika

aNaYaNa said...

aah betul rindu suasana raya..terpaksa tunggu tahun depan lagi kalau panjang umur..raya tahun ni pun tak best sangat..huhu

Qhaifa Nur said...

berselera semua makan...
aduh bulatnya mata hamsem boy kecil tu...

ajumohit said...

Dapnya anak2 ayah tu mkn hihi

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alahai ..hensem dia..

yatie chomeyl said...

bulatnya mat amika kat dlm gmbr mula2 tu

mamalieyna said...

tulah dak pompuan mmg cun kalau melaram..hee~

mood raya lgi eh..tetiba rindu jgk suasana pagi raya..huu~

ch@ said...

mikhail kacak. untung jugala adik akak tu dh kawen then beraya sama2, ramai jd nya, kita ni 5 org je. tapiii dpt kumpul tu yg best, terasa gembiranya pg raya.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah