Thursday, September 15, 2011

5 BE Baru... TQ nuffnang!!!

Lately tak kerap update blog
Bz dan mood merundum sejak post entry tak kuar dashboard

WAktu ni 1.22 am..
dinihari aku saje check nuffnang aku yang semalam hilang
Terkejut rasa..
Terkebil2 biji mata..
Antara percaya ngan tak...
Apesal BE aku banyak ni..
Asalnya ada 3 dari blog yang berbeza..

Tapi kini dah jadi 8
Betul ke ni???

blog hubby mmg tak naik sgt la BE sebab dia jarang sangat update..
blog slimdiet tu pun jarang update.. ada pun naik sen2 je..
Dan blog aku sendiri.. yang tu leh harap sket la..



 

Apapun rezki.. alhamdulillah.. tabungan meningkat walaupun naik sen sen sahaja... berdikit-dikit lama2 jadi bukit ye tak... idakla beribu dan tak pulak beratus yg banyak... apapun alhamdulillah syukur... rezki...


TQ MR. Nuffnang yang pemurah... terima kasih daun keladi.. kalau baik hati singgah la sini lagi...



7 bebelan kawanku:

ajumohit said...

Tahniah Eda, Wahhhh masyukkk!!! Org lain satu je be, eda sampi 5 terus, rezki2 ;)

eima said...

wahhhh sekali dpt 5 tu ...

♥cikmOt♥ said...

fuh...banyaknya...jeles jeles...

abah khalisha said...

Tak pernah abah dpt BE ni pun..blog tk power tu pasal tk dpt
Siapa Nak Pahala Percuma

abah khalisha said...

Tak pernah abah dpt BE ni pun..blog tk power tu pasal tk dpt
Siapa Nak Pahala Percuma

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

rezeki murah nie..
terus 5 dia dapat

♥SyilaSyira♥ said...

wow...banyaknya BE...rezeki tu..tahniah..semoga running dgn pesatnya ye

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah