Monday, September 19, 2011

Selamat Hari Lahir ABAH..........

 Hari ini 19/9/2011 Genap umur abah 59 tahun ABAH
Selamat Hari lahir ABAH
Semoga abah terus sihat dan bahagia di samping kami semua
Hingga ke saat ini Allah kurniakan abah kesihatan yang sangat baik
syukur Sgt pada ALLAH

ABAH bebas dari penyakit 3 serangkai kencing manis, darah tinggi mahupun jantung..
Kami doakan abah terus sihat...
Kalau sakit pun demam2 biasa je..


Aku raikan abah sebelum tarikhnya..
Kami celebrate kecik-kecilan sebelum open house rumah aku pada sabtu tu..

 Banana Choc Cake untuk ABAH



 2 cucu kesayangan yg over dari atoknya...


 Budak 2 orang ni dah tau dah.. bila nampak kek sekarang ni.. terus meluru.. masing-masing ingat kek besday diorang...... haha sian atok.. kena ngalah...


 Kek atok potong bertiga... dek cucu-cunya yang eksaited terlebih..


 Anak aku memang over dia ingat kek besday dia la tu...

 Tengok tu dia saje yang nak potong...


 siap jilat2 jari tu...



abis semua nak di potong dek mikhail... berebut ngan alesya.. tak menang tangan atok abah...

Apapun dia bahagia bersama 2 cucunya..



buat suprise tuk abah masa dia bangun tido tengahari tu.. tu yg berkain pelikat tu.. hihi

9 bebelan kawanku:

NM02 said...

selamat ulangtahun kelahiran en. abah

eima said...

Semoga Ayah eda panjang umur dan murah rezeki....

muka ayah cam eda la ...sebijik ...

abah khalisha said...

Mekasih bg pihak abah juga..hehehe..tp ni dari AK..

♥SyilaSyira♥ said...

sedapnya choc kek....nyum2..hepy besday to pakcik ye

Darling Ninie @ Mama Comel said...

Selamat Hari Lahir 'ABAH'... Semoga Sihat dan Bahagia Hingga Akhir Nyawa.... Kebetulan pula sama dengan hari lahir Husband Ninie (19/09)...

aNaYaNa said...

HEPI ULANGTAHUN untuk abah k.eda..semoga terus diberi kesihatan dan kehidupan yang sejahtera selalu hendaknya..:)

mamalieyna said...

Selamat hari lahir pakcik...cantik kek nye..^_^

Ya ALya said...

selamat hari lahir gak untuk pakcik....semoga murah rezeki n pnjang umur....amin....

ch@ said...

hahaha, comel je dak kecik dua org tu, papa pun potong kek nak bersama dgn cucu. sayangnya masa kita dtg hari tu tak sempat nak gomol dua orang ni.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah