Monday, September 19, 2011

Entry Secret Buat sementara Waktu

 Sticky Mode


Pada kekawan blog .. aku terpaksa Secret kan entry ni dulu sementara waktu.. jangan ada yang terasa ya.. tapi sesape yang nak baca leh email pada shinbi3@gmail.com tuk dapat kan password.. insyaAllah pasti ku beri ....

aku hanya nak lindungi entry ni dari lalat-lalat yang tidak disenangi sahaja..

haraf maaf




Klik pada CERITA RAHSIA SAYA atas ni.. dan masukkan password.. then boleh baca... komen pun boleh.. sy private kan dulu.. hihi.... daaa

18 bebelan kawanku:

abah khalisha said...

cm teringin je abah baca..saje nak tau mcm rasia besar je ni..ni email abah azizulidrus@gmail.com
Siapa Nak Pahala Percuma
Abah Hepi Mood

ch@ said...

mengalir air mata kita kak. TAHNIAH buat akak, kita doakan akak dan baby kekal selamat, sebagaimana akak mendoakan kita. sayang akak.

abah khalisha said...

ahahahhaha..dah baca..Tahniahhhhhhh...yeahhhh hehehhe..eh salah bini org lain yang pregnant..hehehe bukan wife abah

alyyani said...

errrrrr bole komen ke tak ni? :) :p

naniaimiadnan said...

wahhh!!!!!! sonoknye...
alhamdulillah rezki akak sekeluarga kan. tahniah mama mika,jage kesihatan elok2 taw. insya allah semoge akak n kandungan selamat.amin...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

nak tahu gaklah..besar sangat rahsia nie....

eima said...

aku dah request password ...hehe
layak ke aku terpilih utk baca ni ??

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alhamdulilah ..cik jue doakan ia dipanjangkan hayat sehingga ia membesar dan keluar dengan sihat dan kuat.....
mula2 nak mintak password tadi takut2 gak yelah nanti nampak mcm penyibuk aje..tapi entah tergerak betul hati nak tahu....rupanya ada berita gembira...
cik jue masih menanti adik farisyah namun tak de rezeki kami lagi tapi dapat tahu kawan mengandung...
YA Allah cik jue memang suka tumpang gembira dengan kandungan orang....

apa2 pun cik jue doakan yang terbaik buat ida...moga allah memberkati kandungan ida dan moga selamat semuanya...
maaf ye panjang pulak cik jue ni membebel hahahaha...
jaga diri baik2 tau....

cicikwani said...

alhamdulillah... wani sekeluarga doakan yang terbaik... moga2 harapan ida menjadi kenyataan... seronok dgr bita cm nih... jaga diri lek lok 'ek...

Ya ALya said...

tahniah......ya pun sama gak,time prgnant yg ke 2 baru2 ni,ya publish gambar kt FB,tapi ada 2 orang kwn ya sendiri menghukum ya macam2 time ya publishkan gambar scan.....pelik tgk cara dorang,ya tgk ramai kwn2 FB publish gambar scan,tapi dorang tak pernah terima kritikan yg menyakitkan hati....

pastu ya private kan gambar kt fb...

salina rabie said...

ida.. tahniah tau.. bestnya ngandung.. aku pun harap 2012 nanti leh tambah lagi.. apa pun aku doakan kandungan ko sihat dan mudah-mudahan dapatlah timang baby baru.. insyaallah.. jaga diri baik-baik k.. -salina

MRS. K said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... take care yer

eima said...

alhamdulillah ....
aku doakan kandungan ni membesar ngan sihat nya...insyaallah klu ade rezeki ...kita sama² doakan ye dear...

Cik Puan*PIE said...

nak tau jugakkkkkkk(very the kak nam kan???hehe)

SSulieana said...

ala dh email kt eda tp x dpt pun...huhu...tp su mcm tau je la ape rahsianye...hehe

*SiRibenMerah said...

akak, emailkan password kat iyra..

iyramutalib@gmail.com..
tanak email, sms je yek..
kepochi da neh~

bonda dadif aka akish said...

whoaaaa!!!!nampaknye eda jalan dulu la...best!!!

hepi for u my fren!!=)

mika dah nak jd big bro la....

congrets dear!

*SiRibenMerah said...

alhamdulilah.. take care :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah