Tuesday, September 13, 2011

Senangnya dalam Hati!!!

 Bila lama cuti raya.. hati mula la asik ingat dia bila duk opis....
Teringat-ingat muka gelak ketawa dia.. 
kemain suka bila bawak g raya...

sape lagi bukan hero... mikhail


 macam2 pose nak suh dia senyum amik gambar.. kamera lak tak betul setting.. almaklum kamera hp cabuk.. ahhahah


 blur la plak
 wehhh lebarnya mulut...!!


 ok setting ok sket...


 yang ni mama suka.. nampak lesung pipit dia...



Ni la budak manja... Taknak Jalan sendiri... huhuhu.. dukung je... mengejek mama ko ye... siapla kena gomol... huhuhu papa muka ketat sebab kena dukung jauh... hahha


Like father Like son...

8 bebelan kawanku:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mikhail dh besar la..
biasala tu anak sulong mmg manja lebih..zaquan dh 3 thn pun smpai skrg malas nak jalan..alasan penat..asik nak dokong jerk..sib baik adik dia jenis diam letak dlm stroller..

eima said...

comey betul senyuman die ... mata die i like

abah khalisha said...

gelak sakan dia..ehehehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

gelak sakan....bukan main lagi...

ch@ said...

wah-wah-wah tutup sikit mikhail. btl2 gembira ni. lesung pipit sama dgn oni, sblh je nmpk.

ajumohit said...

Mika hepi dlm duit raya!!! Atau nak dpt baby lg ye? Hihih...sronok tgk mika dah besar kan eda...

zaidah said...

gelak mengejek ker tu...hehehe...tapi comel... i like it....

[-suziey-] said...

hiks..sakan gelak..senang hati btl..dh la dpt duit raya byk..ekekek:D

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah