Monday, September 12, 2011

Duit Raya Lagi!!!

 Asik citer duit raya je mamamika ni.. 
mata duitan kah???
heheh idok la..
dah rezki kan.. sape2 taknak duit tu memang hilang akal la...

Haritu citer duit raya mika kan..
Kali duit raya MAMAMIKA pulak tau
Inila duit raya pertama aku di 14 Syawal.. syukur ya ALLAH
Di kala umur 31 tahun.. hahah bukan 13 tahun.. hahha

Mika jangan Jeles mamapun dapat duit raya tau walaupun tak sehebat mika.. (baby face tak mama boleh dpt duit raya lagi.. kah perasan sila muntah!)
Tahun ni duit raya mika alhamdulillah.
Banyak juga.. lebih dari duit nuffnang mama yang bertahun2 kumpul tu (tapi tak banyak2) haha


Awal pagi tadi 
ini Not nya..

 

Aku mendoakan oarang yang memberi ni Murah rezki... Allah permudahkan segala urusannya, dan berilah kesihatan yang baik sentiasa padanya...

Mesti korang tertanya sape yg bagi kan.. bukan bos i ye.. dia my opismate aka mcm abang pada aku.. kami sangat rapat sejak aku masuk keje.. 6 tahun rasanya.. rapat not means rapat lain.. ya.. rapat yang seperti adik beradik.. segala suka duka susah senang selalu kami kongsi bersama... Banyak perkara aku belajar darinya.. nak2 bab komputer dan IT... Malahkan BLOG ini juga terbina hasil bantuan dan tunjuk ajar dia.. Kalau aku dalam kesusahan atau apa2 kesukaran mmg aku rujuk pada dia.. nak tau sape dia sila la singgah ke blog DIA ya...



Kawan ketawa memang ramai.. kawan menangis sukar di cari...




Apapun TQ Very Much abang Rizal.. semoga allah melimpahkan rezki untukmu dan memudahkan segala urusan..

6 bebelan kawanku:

ajumohit said...

masyukkk!!! wah dah umur 31 pon dpt duit raya lagi?? ni yg jeles ni hihihih

alyyani said...

alahai best nye. alya dpt dr husband je la which mmg semua org pun dpt kan :)

Qhaifa Nur said...

alhamdulilah...

CHU MAJORFLAVA said...

waa...best nyer dpt duit raya..=D

ch@ said...

bila nak beri mak budak ni pula kak. hahaha lamanya tak merasa duit raya.

Mamamya said...

akak dah umur 33 tahun eda...tp dapat duit raya yg sama jumlahnya dgn eda dapat....dr nenek tersayang...:) syok kan..heheee....


p/s: tahniah yer mika nak dpt adik...maaf akak lambat wish...jaga diri elok2 tau!! ^________^

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah