Wednesday, September 28, 2011

Tahniah Ummi Cha

Tahniah buat adikku Cha @ syasya pemilik http://hijaucantik.blogspot.com/
Dia telah selamat melahirkan little coro BOY nya malam tadi
Siang kami sempat menyembang di chatting..
Tau-tau dia senyap...
Malam dalam kul 10 terima sms dia

Dah bersalin rupanya dak ni..
senang sungguh kali ni...normal plak tu.. rezki kamu  cha
Alhamdulillah Allah permudahkan semuanya....
ummi yg tengah kandungkan  coro masa ni...


Little  coro yang tembam.. lahir 2.97kg, 8.33pm 27/9/2011 secara normal..selamat datang sayang...

Sukala  kakak oni dah ada adik...

Nanti kalau ada masa untie lawat  kamu ye coro... tumpang happy atas kelahirannya.. nasib diri belum tentu lagi... ntah kan ada ntahkan tidak... semua atas kuasa ALLAH yang Maha Mengetahui... :)

Sakit  kepala  yang amat dari semalam... bangun tidur kepala rasa berat..  masih MC di rumah.. mungkin terlalu memikir.. terima kasih atas keprihatinan sahabat2ku semua.. doa2 kalian amat aku hargai..hanya Allah yg membalasnya..aminnn







12 bebelan kawanku:

♥SyilaSyira♥ said...

dapat juga tgk baby cha....minta izin amik gambar baby cha ye....

eima said...

2.97kg ... cam tak sangka kan sbb dulu oni kan dlm 1.8 kg cam tu ...

ucap tahniah kat cni leh kan utk Ch@...
alhamdulillah dah ade sepasang ...

usia kandungan kami sama tp aku tah la bila .... huhu takut la plak ...

eda.. insyaallah klu ade rezeki ... jgn pk2 sgt nanti stress tak bagus tau .. rehat elok2 kat umah

ajumohit said...

Tahniah cha.... Sronot cium baby harumm hihi

Imaan09 said...

ohh cha dah bersalin ye..bes laa kakak oni..tahniah!

♥cikmOt♥ said...

alamak...cha dah selamat???ni debar2 jugak ni...pepun tahniah ye...

Fieza79 said...

comel nye org baru..! suka tenung wajah baby yg baru 2-3 hari brsalin...

abah khalisha said...

Tahniah..ni yang wat abah teringin nak ada baby ni..nak baby lelaki!

abah khalisha said...

Tahniah..ni yang wat abah teringin nak ada baby ni..nak baby lelaki!

Salina@IbuAqil said...

alololo comelnya baby coro.. hik3!! bam bam sggh pp dia.. MummyMika take care ye.. Moga urusan mummy jgk dipermudahkan.. Insya'allah!! ;)

CuppyCakeMommy said...

cekidout our new educational toys for your kids..

add us in FB
intelligent.toys@yahoo.com

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

ala comelnya...sukalah..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

mintak izan copy gambar ye...

lupalak tadi..
insyallah jue doakan kesihatn eda selalu....aminnn

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah