Monday, October 24, 2011

Koleksi di OFIS..

 Minggu lepas mengemas bilik... semak aku tengok.. 
nak tukar deko lain.. haaa opis pun nak deko ke?
takla janji mata aku tak semak

sambil mengemas sambil menyusun
Mata aku tertarik lak..


 Koleksi kasut yang ada di opis... selipar tu tuk g toilet amik wuduk dan yg sewaktu dengannya
yang lain-lain tu tuk pakai harian... banyak rupanya..



ni lak bawah meja... adoii ada lagi... huhu abaikan la wayar n plug yang berselirat tu ya...


Aku jenis suka beli kasut.. TAPI akan pakai mana yang aku SELESA dan SUKA je...
heheh... yang lain-lain tu akan di pakai sekali sekala sahaja..


rasa nak let go buang la mana yg dah tak elok ni.. buat penuh je.. saiz kaki aku 4@5 je....


Ni baru kat OPIS.. kat RUMAH??? lagii banyak... hihihi tapi kasut2/ sandals/ selipar lama... nanti nak opesai membuang nampaknya...

12 bebelan kawanku:

ajumohit said...

huishh byknya koleksi eda..hehehe kt umah msti byk ni, keciknya kaki eda, aju size 7 huhuhu

MRS. K said...

i tak byk koleksi kasut.. selalu pakai 1 kasut tu sampai lebam.. then baru beli lain

mama tisya said...

byk koleksi kt opis tu...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

kat opis kita tak benar ada kasut kat bawah meja...kalau ada pun satu je selipar tandas n satu kasut untuk pakai waktu kecemasan...sebab jue suka pakai sandal je..

abah khalisha said...

errrr...kasut patutlah harum je office.hhehe

aNaYaNa said...

banyaknya kasut kak?????hehe..yna mae ofis pun pakai selipar jepun jer..kikiki..

*SiRibenMerah said...

pinjam kasut.. hehehe..

x muat je la kannn..
akak, tanak beli almari kasut ke letak kt opis?? ooppssss...

lariiiiiiiiiiiiii~

ZanaNordin said...

he he he he
sama lah..
harta karun bwh meja nie kemain byk lagi...
tu pun tak sedar2 diri lagi..
tetap shopping kasut bila cukup bulan

Mamamya said...

klu kita berkerjaya mmg byk koleksi kasut kan...ye la kdg2 nak pakai sedondon dgn baju...tp akak ni dok umah jer..ada 2 pasang je sandal dik.. :)

MrS. F!zA said...

hihih sama cm kita suka beli kasut..pntang tgk yg berkenan..last2 pakai yg sama jgk..

aMiYs said...

dh mcm kedai kasut lak.. hehee...

ch@ said...

buka vincci kat opis kak :p

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah