Tuesday, November 1, 2011

1/11/11.. Genap sebulan pemergiannya


Cantik  tarikh hari  ni kan..
1/11/2011..
Anak-anak yang dilahirkan  harini mesti cantik  tarikhnya  pada MYKID  nanti..

Petang  td sewaktu aku belek email..
jumpa email ni..
Sebak  seketika..
Dalam hati berkata..napela aku register benda ni  dulu..
buang perasaan  tu jauh2.. tak baik  kan.. 
Kita  dah Redha..



Sepatutnya usia  kandungan kala ni... Malam  seperti malam ini.. 3 pagi..kenangan sebulan yang lalu.. semuanya  tinggal memori...

petang balik  keje ... tengah drive..tak pasal2 sebak sangat hati.... mencurah-curah  deras air  mata... (maybe dah nak period  sama...) jadi sensitif tiba-tiba...sebak teringat pemergiannya..sebak sepatutnya DIA dan besar sekarang  ni.....

hmmmm.. walupun hati redha..  tapi adakala kesedihan dtg bertandang.... yang  jauh lagi dikenang inikan pula penah penah berada dalam diri...huhhhh... mainan perasaan... tuhan  tabahkan hatiku..kau gantikanla  apa yang  telah  kau ambil dengan  yang lebih  baik  1 hari nanti... aminnn


berdoa dan terus berdoa untuk  kekuatan hati 

taip entry  tengah malam mmg selalu sensitif

8 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

akak, jgn sedih kak..
at least ada mika anugerah terindah tuh..
takpe, ada rezeki nnt ada la adik mika..
sabar ye kak... cam iyra neh, anak pon non hado.. tumpang kasih anak2 org je.. tuh pon bape lama nk sudi ditumpang kasihkan.. :)

*hugs n kisses*

KhaiRin said...

reda kn pemergiannya...

bonda dadif aka akish said...

ida.namo sedey2..insyallah...Allah tuh maha adil..pasti DIA akan gantikan ape yg DIA amek tuh....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

jangan sedih ye ida..insyallah ada rezeki tak kemana..kuatkan semangat..ALLAH menguji sebab dia tahu Kita kuat...

Salina@IbuAqil said...

Amin!! Amin!! X leh komen lelebih touching.. Be strong dear..

YATZAKIE said...

sabar ye...kawan saya pon baru kehilangan anak dia...still dlm pantang,tp sendiri tanpa baby dia...dia bersalin normal,tp baby kuar 7bn...tp bla baby tu kuar,dia xnangis pon..dia da xde..dia da pergi menghadap Illahi..

Ibu Lala said...

muda lagi x pe. boleh cuba lagi. usaha tangga kejayaan. gud luck. jangan sedih2.

ch@ said...

alahaiii sayu pula kita m'bacanya. sbr ye akak, mungkin akak jd sumber kekuatan kita yg sdh beranak dua.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah