Thursday, November 10, 2011

MY Detective CONAN


Keletah si manjaku malam raya.. mama sibuk potong sayur.. papa sibuk melayan dia..
terhibur gak hati ...

papa pakaikan spek papa yg dah tercabut cermin ni kat dia..
amboi menyeringai je menayang ngan gigi dia tu.. 

orang isap puting cam ni la..
 Takla jongang tapi tak rata ke dalam lak gigi dia..
tengok yang taring kanan kiri tu
yang tu kalau gigit aku memang rasa nak TERCABUT kulit dari badan..
Tajam ooooooooo



Papa kata muka dah macam Detective Conan.. elok sangat la tu sama hantu Tv n cartoon... hahahah

pic atas ni guna kamera hp mama..

dan yg bawah ni pakai bb papa.. nampaknya hp mama yg tak canggih tu lg clear la papa...


blur la..........


belasah je la mika... nampak bayang2 pun takpe.. hahah


MISS my little DeTective CONAN.. huhu

sorry kawan2 tak sempat nak BW.. sebab lappy kat umah rosak.. guna pc je. pastu baru abis majlis konvo di opis.. tak sempat dan masih penat... insya Allah esok sy umumkan pemenang FM foto Free tu ya...

7 bebelan kawanku:

KhaiRin said...

detective conan versi malaysia ;-)

Salina@IbuAqil said...

hik3!! dia suka menyeringai gelak.. ;D

fuadnis said...

amboi menantu ummi niee....muka nakal sungguh yee..hehe...sekali tgk cam detective conan...2 kali tgk mcm muka budak yg berlakon cite suami, isteri dan dot dot tu....dialognye....

"awak bapak sayeee.....??"keh keh....

My Aisy said...

Yup...lagi comel dari detective conan lah...

Lin said...

hehe..ader rupa jugak lah..cer pakai kan coat..confirm

fiezah91 said...

haha.comel :D

lelamaisara said...

Kih Kih kih..kelakar la tgok Danish ni....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah