Friday, November 11, 2011

Pengumuman pemenang FM FOTO FREE 11.11 a.m

Terdapat 198 penyertaan
Terima kasih pada semua yang join..
yang tinggalkan di comment dan juga linkkan entry di blog mereka

Tahniah buat mereka....
.

.
.
.
.

.
.
.. Pemenang Pertama

NIDA
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Pemenang kedua 


Pink Ummi

.
.
.
.
.

.
.
Pemenang ketiga

Nur



Tahniah buat ketiga-tiga pememanag..
Sila emailkan pada shinbi3@gmail.com untuk keterangan hadiah...

terima kasih juga pada semua yg support my GA ni..
sangat memberansangkan walaupun simple n timing sangat terhad..
Yang tak menang jangan berkecil hati ya..
tq 4 all ur support..
murah rezki sy akan buat GA lagi... :)


12 bebelan kawanku:

MRS. K said...

nanti buat la lagi.. hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah kpd semua pemenang bertuah..:))

Nazayiena said...

Tahniah pd pemenang.......nampaknya blm ada rezeki lg...

Mamamya said...

tahniah...!!

Nida said...

Alhamdulillah... tersangat gembira tidak terkata .. syukur...

Terima kasih bebanyak buat Eda... Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com).

Tahniah juga buat PU dan Nur...

Nad @ MamaZakwan said...

congrats pada yg menang!
huhu, takde rezki...

Jaa said...

xde rezeki saya.. tahniah pada pemenang...

ajumohit said...

Tahniah kpd pemenang!!!!

mamalieyna said...

lama tak join GA or buat GA..teringin jgk...hee~

tahniah buat pemenang bertuah~

Ibu Lala said...

alah..x menang pun..sob sob sob...sedih...

PinkUmmi said...

saya ada anta email terima tak???

Nur-nba said...

Salam.. Hi Eeda.. Wah sukaaaanyeee.. Thank you so much..

Nur dah emel detail.. Try cek emel k.. Terima kasih.

Tahniah juga buat semua pemenang..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah