Friday, November 11, 2011

Ada aku DISITU...:)

Majlis konvo dah pun berlangsung..
tengok paper semalam ada kuar harian metro, kosmo dan online bernama
tahniah to all students..
tapi yang menarik terjumpa keratan muka aku terselit di situ.. hehehhe


 kui kuiii muka aku dan yang lain duduk di barisan belakang semasa penyampaian anugerah sijil dan diploma... yang ni pelajar terbaik keseluruhan..







huhu yang ni tak nampak la muko den.. terselit tepi belakang menteri.. hahahah  keje nak interframe jek. walhal malam tu aku balik lambat tunggu rehersal dan menyelesaikan sorang student lelaki yang pakaian dia tak muat.. whoaaa pening aku.. sib baik leh settle mlm tu gak.. kat atas tu punya la asik nak menguap.. ngantuk..!!! tapi kena cover sebab duduk atas, ngantuk pun, layu pun kena duduk tegak.. hahah... kang kuar kat skrin aku tido lak.. heheh..


apapun semua ni jadi kenangan bila tua nanti... :)

9 bebelan kawanku:

Nad @ MamaZakwan said...

feewwwiiittttt..!!
ada kuar berita mlm td pasal konvo ni
kalu bgtau awal2 bleh usha2 kak eda kat tv
heheheh

Dalila Hamid said...

bestnya ... muka msuk paper!!! :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehehe..nmpk jelas gak tu..
btol2 simpan wat kenangan.. :)

abah khalisha said...

hehehe kn frame kan kt umah ni besar-besar

Amiizaa2001 said...

waaa...bestnyaaa mama glamer :):)

KhaiRin said...

glamer mak ngah kite!

Salina@IbuAqil said...

huishhh!! glemer mama.. ;)

tinta hatiku said...

Waaahhh...!!! Kellaaaassss ko 'Kiah'.....

hehehe! Jeles la pulak...

Best kan dpt kuar paper. Jelas lg gambor mukanya....

yatie chomeyl said...

wpon kecik je ttp nampak muka u, OK lah tu..glemer gitu eheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah