Tuesday, November 15, 2011

Sama Tapi tak serupa...

Tuesday Blues arini..
malam td baru sampai dari kampung..
Qada' minggu lepas tak balik cuti raya... kuikuikuiii
lagipun ada kenduri saudara mara.. alhamdulillah dapat jumpa gak semua
tapi yang paling ISTIMEWA aku dapat temukan mereka..

Sape???


Ni ha 2 beradik ni...

ICHA & DANISH

kalau dah lama tak jumpa memang berkepit je la kejenya.. 
si adik akan ikut je mana abang pegi...
si abang lak.. kalau mood baik layan la..
tapi kalau mood tak baik adik kena tolak la jawabnya..
adatla budak2...



Buah hati saya.. kesayanganku... kemana abang duduk situ dia ikut.. sweet sgt.. bangun pagi depan umah atok

dalam pada sayang tu pun suka bergaduh gak...
apa yang danish pegang tu yg icha nak...
apa yang icha pegang tu gak danish nak.. walaupun ada benda yg sama tetap berebut.. cemburu..
atok bawak danish naik motor.. cha nangis2 nak ikut.. hahah berebut atok pun ye gak..



 Abang duduk kat lantai dia ikut gak.. janji sama-sama...


 bila adik tido... abang pun tido.... takde geng nak berebut takde geng nak gaduh

dan mereka banyak kebetulan...
aku n mama icha selalu terbeli barang yang sama walaupun tak janji..
kasut ada sama.. baju pun ada tersama


so sweet kan... sayu tengok... muka anak-anak yg suci masa tido....


Ni semalam la ni.. bawak berjalan tak bawak stroller.. plak2 time diorang nak tiso.. naya.. akibatnya TROLI care4 jad mangsa...

dah semua orang dok tengok.. orang beli barang.. ni troli penuh 2 budak ni.. awalnya mika tido... dah aleysa boring mika tido.. akhirnya dia tido gak...

hmmm mereka sgt rapat.. masa nak balik semalam kesian ngan icha nangis2 nak ikut mak long ngan abg danish balik... kalau dekat mak long tinggalkan cha main ngan danish.. tapi kita duk jauh.. nanti ada masa kita jumpa lg.. mak long balik kampung atau papa cha bawak datang KL

ramai kata macam kembar..
sorang putih sorang kelat.. hihi
 mereka hanya ada pertalian darah sebagai sepupu.. hihi


 sayang danish ngan icha... Kamu berdua PENYERI HIDUP KELUARGA

10 bebelan kawanku:

mama irfan said...

muka sepattern la dua2 orang..hehe... terutamanya time mereka dua2 tido dlm troli tu... da mcm kembar dah...kiut..

SSulieana said...

comel sangat diorang tido dlm trolly tu...hihi

lelamaisara said...

kecian cha kena tinggal ngan abam .....huhu..semalam cari2 kat dalam bilik mak ong....huuuu

*SiRibenMerah said...

biasalah budak2.. hehehe..
comel la berdua.. kejap je da besar...

alyyani said...

mmg sama la muak diorg. ramai cakap kembar tak? sweet je. patut blog mama mika lama senyap, balik kampung rupa nya :)

♥SyilaSyira♥ said...

comelnya tido berdua dalam troli tu...baju siap sedondon tu

KhaiRin said...

smpi ati mama dia letak dlm troli

ajumohit said...

so sweet tgk gelagat danish dan icha ni eda, mcm tulah budak2 kalau dpt berkawan kan

Salina@IbuAqil said...

sweetnya... ;D

Salina@IbuAqil said...

sweetnya... ;D

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah