Thursday, December 8, 2011

AirAsia promosi tambang 10sen!!!

Promosi AirAsia dah bermula
ada sape nak g holiday leh la bokked cepat.. 
3 hari je untuk booking 8-11 dec
penerbangan untuk 1 july hingga 30 oktober



kul 6 pagi td celik mata saje try booked ..
langkawi 3 dewasa 1 kanak2
ni jumlahnya RM140.80 pegi dan balik tau.. nampak murah kan???



tapi bila dah tambah bagasi.. fuel chharge.. itu ini pup pap
mak aihh jadi 500++ gak...
saje try je.. tak booking pun lg.. tengokla kalau jumpa tempat yg menarik n murah...

tak plan sgt nak berjalan tahun depan... sebab ada plan lain.. hihi




5 bebelan kawanku:

amiey lee said...

huhu itula pasal..pagi tadi tgk ke jakarta..
tapi date dia tak best...

dekat ngan raya..so duit kna simpan tuk duit raya

ajumohit said...

Hihi try tadi dh smpi skrin seat tu, last2 error gerraam jek hihi, agaknya eda tak remove seat charge rm300 tu kit, klu remove tu murah

MRS. K said...

kite pon tak berani nak beli.. huhuuh... taon depan kite plan jalan² tak payah nak flight.. ngehngeh

Qhaifa Nur said...

mesti ramai yang dah book...
sapa cepat dia dapat...

kakyong said...

cukai & segala tambahan kos tu tetap buat ianya mahal kan.. huhu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah