Thursday, December 1, 2011

Bila Hati sentap! bila hati sakit..! Harusssss Cari TERAPI...

 hamboiii tajuk... panjang la plak..
mood memang tak berapa elok.. keadaan persekitaran buat hati sakit.. sentap sana sini.. biasala pompuan setiap bulan ada hari sentap kan... pepaham je la..
tapi serius jiwa kacau... bila jiwa kacau aku perlukan seseorang dan perlukan aktiviti..
merawat sentap katanya!!!.. hahahha

shopping sekali sekala..

 ini budak menanti apa yang mama dia bawa balik untuk dia.... seksi ko ye nak....



 TERAPI untuk diri sendiri dan anak.... anak wajib ada juga.. mama takkan sesekali melupakan kamuuuuuuu... kemana mama pegi jiwa mama sentiasa ada kamu..  beli barang mama tetap ada barang kamu.....

 yeahhhh blanket cars baru tuk mika.................... pot pet pot pet mulut tunjuk cars.. suka sgt la tu...
tengok mika makin kurus kan.. makan yg amat payah... kalau demam lg cepat susut.. risau!!




 terpegun tengok cars dia... kejap2 kang tunjuk.. kejap2 guling-guling.. takpe janji kamu bahagia.......



 untuk mama juga... hahhahah hoyeaaaaaaaa hand bag baru.. hadiah tuk diri sendiri.. sempena??? jeng jeng jeng.... tunggguuuuuuuuuuu



 dah rasmi depan tv.... kaki mcm anak tokey la mika ni..


 so jangan bagi saya sentap lagi nanti saya TERBELI........................ hahahhah (bukan selalu pun)

12 bebelan kawanku:

Salina@IbuAqil said...

amboi mika.. sambil bersilang kaki.. ;D

ch@ said...

hahaha, mahal tak blanket ni kak, kita pun nak belikan oni selimut, sian dia selimut mcm roti canai, bagi selimut kita dia tak mahu, jadi kena beli selimut tu dgn dia, biar dia pilih.

azura samsuddin said...

sesekali shopping utk diri sndiri x salah, neway blanket tu cute :)

SSulieana said...

comel la mika punye blanket tu...jgn nanti mimpi racing keter sudah...hehehe

abah khalisha said...

Shopping je lah jawapannya

Nad @ MamaZakwan said...

canteknye blanket mika
bape rm tu?
zakwan ada dok sblh ni ha
sama2 blogwalking
tgh tgk sama2 ni blanket mika tu
pokpekpokpek nak jugak camtu, huhu

@e_da said...

cha & nad...

Blanket tu rm19.90 je.. sale kat Parkson...

Lin said...

Bestnyer blanket CAR tu...tengah nak carik untuk Miqhail gak ni

noor said...

lega ati aku rasa...arghhhhhhh!!!!! bila gayakan dpn cermin ahhhh puas ati..aiman pun suka ida siap kira kereta tuh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sukanya mika dpt blanket cars ye..
btol tu cantik la blanket cars mika ni..^_~..

Cik Ai said...

wah shopping la,ida berkenaan pulak aku blanket mika tu cantik....

Cik Ai said...

wah shopping la,ida berkenaan pulak aku blanket mika tu cantik....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah