Thursday, December 1, 2011

Roti canai Cicah GULA!

ni Fav aku....
cara aku makan roti canai dari dulu...
tak suka cicah kari atau kuah dhal
aku suka cicah gula..

mamak depan opis pun dah tau..
kalau muka aku yg order roti kosong takyah tanya kari atau dhal
tapi dia tau aku mesti mintak gula...hahahha
tak muak..sangat sedap.... hihi

 

tak caya cubala...




9 bebelan kawanku:

MRS. K said...

masa kecik2 suka camni..
now suka makan dgn susu.. hadif pon makan ngan susu jugak.. hehehe

tak suka kuah dhal

yatie chomeyl said...

mcm org kelantan ida, kitorg mmg makan roti canai cicah gula. hehehe

suhailas said...

Wahhh sama lee kita cicah ngan gula...tak pon ngan susu pekat..heheheehh sedap kan...yummy....!!!!!

*SiRibenMerah said...

fav iyra jugakkkk

Nama ku Nur Azeani Kamarudin said...

azie caya kak sbb besa gak mkn roti canai ngn gula...hihi...mkn ngn susu pun sedap...yumyum

Qhaifa Nur said...

tak gula tau susu pun sedap gak...

ajumohit said...

mmg sedap, kalau aju lak suka roti canai cicah susu pekat cair

azura samsuddin said...

masa mula2 'kenal' roti canai, abah wat cmni utk zura, cicah ngan gula hehehe mmg best sbb roti tu dah lembut, gula tu manis ... sedap!!

Cik Ai said...

ida,aku pulak suka kari letak gula...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah