Saturday, December 3, 2011

Happy 5th Wedding Anniversary --- 3 Dec 2011

pagi yang indah... hari yang indah
3 Dec 2006 - 3 dec 2011
Genap 5 tahun kami telah  di ijabkabulkan

Doaku semoga perjalanan hidup kami sentiasa direstui Oleh Allah, diberi kebahagian, dilimpahkan kasih sayang hingga ke syurga hendaknya......aminnn ya robbal Alamin...




5 tahun yang  lalu...
kenangan  terindah 3 dec 2006




Malam tadi sempat aku buat suprise untuk hubby kul 1 pagi..
hadiahkan sekotak RED VELVET cupcakes hihihi...
orang yang paling gembira adalah mika sebab nampak cupcake yg comel2 ni...


hari ni tak dapat nak buat masak2 makan celebrate..sebab aku kursus 2 hari ni.. so malam nanti la kami dinner sama... cadang nak tengok OMBAK RINDU.. baru feeling romantik  kan... hahahaaa


Full entry anniversary nantila ya...  nak g kursus dah ni... daaaaaaaaaa

6 bebelan kawanku:

umialya said...

selamat menyambut ulangtahun ke 5, moga kekal hingga ke akhirnya, aminnnn

mama tisya said...

happy 5th anniversary..smoga berbahagia hingga hujung nyawa

adyputra said...

idaaa.. tahniahh.. happy anniversary..

kakyong said...

e_da,

hepi anniversary.. semoga terus kekal bahagia sampai bila2... :)

Nur-nba said...

Happy Annmiversary Eeda..:) Moga kekal bahagia buat selamanya.. Amin.

ajumohit said...

Happy 5th anniversary eda!!! Smg bbahagia ke akhir hayat

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah