Saturday, December 3, 2011

Hari anniversarry kami..

huhuuu..
tahun ni terkena pulak kat tarikh ni..
hari anniversarry dah elok jatuh hari weekend..
tapi la ni aku kat opis..sedang berkursus..
hubby kat umah melayan anak bujang..
apala diorang makan tengahari ni..
call tadi hubby tengah masak..
si anak tengok cartoon..

jiwa je kat opis... fikiran kat rumah,...
hahah.. tu la buat kursus hari weekend.. memang aku tak fokus la...
sabtu ahad lak tu.. hmm nak protes pun siapala kita...
bekerja SAYA YANG MENURUT PERINTAH la nampaknya..
cepatla jam 4.30... nak balikkkkkkkkk


Red Velvet tak usik lagi.. huhu

2 bebelan kawanku:

Syafiqah said...

Happy Anniversary !!
Semoga kekal hingga ke akhir hayat iye. Amin.. :))

lurun namzar said...

smoga brbahagia slamanya. :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah