Tuesday, December 6, 2011

Safee sali? Khairul fahmi?? Badrol??? to be???


 berangan la mama mika kan.. takde la nak suh anak jadi pemain bola
Tapi mika minat sangat ngan bola..
minat dari DIRI DIA SENDIRI
dia ada lebih dari 10 biji bola pelbagai saiz
tapi dia tak suka bola yang besar sangat.. suka yangs sedang2 senang dia pegang
bola Fav dia bola adidas ni yang untie Noor hadiahkan ..
paling dia suka sebab sama bola upin ipin dalam episod anak harimau..
hah dengan aku sekali dah hafal episod2 citer tu

selalunya weekend kalau asempat mesti bawak dia main kat luar
yang ni kami ke Tasik titiwangsa..
bawak bola dia sekali
memang dia TAK PANDANG dah playground kat situ
berkali-kali aku suh naik buaian ke apa memang dia taknak
tetap sayang dengan BALL dia


ready nak Kick
 eh tengok awek ke mika sampai bola tertinggal belakang.. hahah


 papa rajin melayan walaupun papa ngaku dia sendiri kaki bangku tak pandai sgt main bola sepak.. ehhehe




 siap ketuk kepala dah sepak bola


 tengok kaki ada gaya tak?








dia marah papa kata dahla mika papa penat... dia paksa gak papa layan dia main bola.. papa nak duduk pun dia marah siap tarik2 tangan .. memang kelakar tengok.. hehehe esok besar belajar betul-betul main bola.. nanti dapat awek cun!.. ahahha



6 bebelan kawanku:

azura samsuddin said...

mmg x rugi eda dedahkan dr awl, bia minat betul2 pastu jd pemain bola sepak negara ... :)

abah khalisha said...

bapanya or anaknya?hehehe

*SiRibenMerah said...

mika, pasneh g tasik sila ajak ayang okeh... ayang pon nk usha2 mamat ensem jugak tau... hahaha..

amboi2 mama mika neh, nk menantu cam dahlia teck ka?
lariiiiiiiiiiiiiiii~

kakyong said...

amboi.. byknya bola mika..

ibunya awal2 dah pasang angan2 nak menantu cun... ;)

ch@ said...

comel-comel. nmpk ada talent kak, lagi2 gmbr yg tetengah tu, mcm yeye je tgh gelicik bola. aunty ch@ nak jadi peminat nmbr satu dulu la.

Diamilikku said...

amboi mama niat tak betul tu.....main bola sebab nak dapat awek cun....hahahahha..kalau mika ni..tak yah main bola pun awek cun dah berderet2 serah diri nanti....:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah