Tuesday, December 6, 2011

Lamanya menanti.. nuffnang oh nuffnang

Cash out kali kedua.. aku cash kan bulan oktober
Tapi masih takde feedback.. so last week hantar email ke nuffnang
sib baik dia reply
cek will arived before 14 dec
tadi dpt email pembayaran


hehehe alhamdulillah..
tak la banyak mana.. 300 pun tak lepas lagi.. tapi jadila kan.. sape nak bagi? tu pun kumpul berbulan2.. blog picisan je pun.. kalau org suka org lawat.. i bukan blogger femes.. hahaha cukupla apa yg ada


kan best kalau jadi blogger mcm redmummy, eriqaz, Viruspadu.. dapt sekali banyak.. lepas beli  idaman hati kat bawah ni.. kenala sabar kan.. huhu

request kat hubby hadiah kat bawah ni sempena anniversarry 

kalau dapat salah 1 pun jadilah.. hehe

ni sekadar cuci mata...










 i know my hubby read my blog.. heheh n hari2 dia tengok i search handbag coach ni.. so will u make my dream come true b?.. hihihi

9 bebelan kawanku:

MRS. K said...

vavavav.. coach tu yang.. hehe

tang wrislet tu anytime boleh beli kot.. kat mydeal/groupon slalu buat sale.. tak smpai 200 pon harga dia

abah khalisha said...

abah cash out last month pun tk dapat cheque lagi

kayyana said...

mmg best kalau jadi mcm redmummy tuh.. masyukkk.. tp usaha die untuk jd mcmtu superb.. apepun selamat memujuk suami ye..

ajumohit said...

Mmg cantik coach bag tu eda, jadi idaman kaum wanita hihi, Lamanya cek tu nk smpi, tp masyukkk ;)

fuadnis said...

cantik2 beg2 ni ye kak...nispun geram je nengok....huhu....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ok la tu dh dpt gak cashout yg kedua..eija x pernah lg merasa cash out nuffnang sbb nak capai RM50 pun susah..huhu

wah bestnya kalau dpt hadiah handbag coach tu kan..moga tercapai impian ida nak coach dr mr hubby.

berkenan tgk yg no. 6 n last kaler itam tu..

Salina@IbuAqil said...

canteknya begggggggggggg!! ;)

azura samsuddin said...

minat yg no. 4 tuh, shantek kombinasi kalernya ... insyaAllah husband belikan punyer :)

kakyong said...

tak minat dgn beg couch nih.. mungkin sbb tak mampu jd x pandang semua benda tuh... hahhaha... tp kalo bekerja & ada duit sendiri, mungkin minat kot.. ;)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah