Thursday, December 29, 2011

Spec PINK!!!

 Sekarang anak bujang aku sudah pandai bergaya.. 
kalau nampak Hp atau kamera mesti senyum nak posing lentok kepala
Sape ajar pun tak tau ..


 Tapi dia suka sgt Spec PINK papa dia ni..
papa kata PINK tu stylo..
huhu mama pun tak sanggup nak pakai
tapi 2 beranak ni leh pulak dia pakai kan..
memang sama taste mereka..
kuat melaram dan berangan... hahah

 tengah berangan betulkan spec pink dia tu... tah nape suka sgt pun tak tau



 Kalau dah melentok mulut lak terlopong...


Kamera hp agak gelap.. tengokla lentok lagi... sah budak ni posing lentok.. heheh


dah cuti 5 hari LEMAU rasa nak keje... huhuhu asik teringat mika je... Orang lain ramai yg cuti direct sampai awal tahun.. tapi aku ni tak.. cuti pun mcm risau byk keje tertunggak.. huhu nak cuti pun tak tenang..huk huk huk hukkkk

6 bebelan kawanku:

Salina@IbuAqil said...

Alolololo!!
Comelnya Mika.. :D
Mintak cium sikit.. ;D

Lelaki Ini said...

wah
ada tendency jadi model nieyh

Lelaki Ini said...

wah
ada tendency jadi model nieyh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

comei pe spec pink..
ala budak2 pakai ape pun comey..

Aleyn said...

Hehe..pink nyer spek dia

noor said...

untie tgk mika nih pdai bgaya lah...CUTE! stylo abis spec pink....mama klau pkai ngan tdung pink perghhhhhh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah