Saturday, December 31, 2011

Ombak Rindu Full Movie Download...layannnnnnnnnnnnnn

 Tadi lepas bergelak ketawa tengok Maharaja Lawak Mega
Tahniah untuk OSBON!!!
walaupun rasanya mlm  ni BOBOI lg menyengat
Rezki mereka

pastu mata   still takleh tido..
meh layan ombak rindu lagi..
walaupun aku dah tengok kat wayang
nak repeat lagi... jom join..
esok cuti  


sape nak  tengok klik video  ni..  Full  movie




layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Friday, December 30, 2011

Amaran! jangan masuk toilet malam 31 Disember


anda semua dinasihatkan jgn masuk ke toilet pada...
31 disember 2011 pada jam 11.59 mlm..
mungkin anda akan terperangkap didalam toilet dan hanya boleh keluar dr situ pada thn 2012 !!!!

heheh happy new year in advance


 




Hari ni last day keje untuk tahun 2011 yeay!!

Ku salmi Tak dapat Pembalasan!


Bertalu-talu status FB masing2 semalam geram kat ending citer Tentang Dhia ni
Rata-rata geram kat Ku salmi... Mami zikir...
Hahaha
akupun sama geram...

Jalan citer ni semua mcm ok sebelum ni.. 
tapi bab ending rasanya patut panjang sket lagi
bab zikir dah tau mak dia main bomoh
boleh marah sket n berlalu macam tu je.
apapun watak ku salmi memang berjaya la..

Rose berjaya gak kawin ngan zikir
walaupun dapat cara jahat.
hmmm sudahnya apapun tak dapat
janda berhias gamaknya

cinta sehidup semati dhia n zikir..
akhirnya mati bersama-sama
Sedih perjalanan hidup dhia dari dia muda sampai dia kehilangan segala-galanya.. (mak ayah)



Realiti hidup ada yang terjadi macam Dhia ni kan sebenarnya... 
dugaan hidup masing-masing tak sama

Thursday, December 29, 2011

Spec PINK!!!

 Sekarang anak bujang aku sudah pandai bergaya.. 
kalau nampak Hp atau kamera mesti senyum nak posing lentok kepala
Sape ajar pun tak tau ..


 Tapi dia suka sgt Spec PINK papa dia ni..
papa kata PINK tu stylo..
huhu mama pun tak sanggup nak pakai
tapi 2 beranak ni leh pulak dia pakai kan..
memang sama taste mereka..
kuat melaram dan berangan... hahah

 tengah berangan betulkan spec pink dia tu... tah nape suka sgt pun tak tau



 Kalau dah melentok mulut lak terlopong...


Kamera hp agak gelap.. tengokla lentok lagi... sah budak ni posing lentok.. heheh


dah cuti 5 hari LEMAU rasa nak keje... huhuhu asik teringat mika je... Orang lain ramai yg cuti direct sampai awal tahun.. tapi aku ni tak.. cuti pun mcm risau byk keje tertunggak.. huhu nak cuti pun tak tenang..huk huk huk hukkkk

Wednesday, December 28, 2011

Ada sape Rindu tak??


 Ada Sape Rindu mika  tak?
Mika balik kampung jumpa adik  icha
hihihi






 Wordless wednesday.......


mama  masih penat...
badan nak demam
esok baru masuk opis... huhuhuhu



Friday, December 23, 2011

Horeyyyyyyyy!!! balik kampung

Cepatla jam kul 5
cepatla petang..
Cepatla nak pulang..
sebab nak balik kampung

cuti sampai rabu...
Tapi rabu ada meeting.. tgh pikir2 nak attend ke tak?
adoiii la.. pagi petang lak tu... 
Ikut hati nak cuti je
Tapi pikir2 tanggungjawab mcm tak patut je cuti
Huhuuuu masih dalam pertimbangan..
Apapun hal tu pikir minggu depan..

Sekarang ni nak pikir enjoynya balik kampung
kenduri kendara
jumpa sanak saudara

huhuuuuu rindu mak, abah, icha n semua......

jumpa lagi kita minggu depan.. daaaaaaaa

wajah baru.. HIJRAH mereka

Alhamdulillah..
semakin ramai selebriti membuat penghijrahan diri
semoga  ini menjadi ikutan ramai

kenal tak sape ni? wajah terbaru selepas penghijrahan beliau...



wajah sebelum.. kenal tak????





ni la...

DJ Radio Sinar -- ABBY FANA


selain beliau artis lain juga telah membuat penghijrahan..

SITI NORDIANA


DIANA AMIR
 “Saya ambil keputusan ini kerana saya sudah beberapa kali sejak tiga bulan yang lalu diberi petanda dan mimpi buruk tentang hari kiamat.
“Dan mimpi-mimpi tersebut juga mengingatkan saya tentang kematian yang semakin hampir dan perkara itu sering membelenggu hidup saya beberapa bulan kebelakangan ini,” - Kata Diana Amir.

FARAH AF


Comel Irma Hasmie kan..
 


Smoga ramai lagi selepas ini yang mengkit jejak mereka.. :) salam jumaat
Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.