Monday, January 30, 2012

My NEW Bookshelf


Sambung story

Wishlist tahun lepas yang di bawa ke tahun ini
Memenuhkan gadget rumah lagi..
Alhamdulillah dapat juga dilaksanakan pada awal tahun
semoga impian yang lain dipermudahkan oleh Allah.. aminn

mai kt tgk.. hasil ke ikea...


pepaham je la kalau beli kat ikea ni.. semua pasang sendiri..

Tuan umah baca instruction... jangan salah pasang cik abang.. hihi.. kul 1 pagi dia pasang benda ni malam minggu aritu.. aku kena la teman.. tolong pegang tu tolong masukkan ni.. hehe kenala tolong sebab dah tunaikan permintaan bini.. hihi

Tadaaaa dah siap pasang.. my new BOOKSHELF.. dah lama nak beli rak buku warna putih ni... selalunya tengok harga mahal je.. kali ni rasa mcm murah la pulak.. ke sebab CNY.. ikea wat murah hihi... hubby kata nyesal lak beli 1 kalau tau beli 2.. sebab tinggi dan byk part leh letak.. buku-buku dalam kotak dr zaman study dulu leh la susun sini pas ni..


Bilik kecik yang jadi bilik komputer hubby tu kami cadang buat bilik bacaan skali.. tapi bilik tu mcam stor dah banyak sangat barang2 motor dan basikal hubby..

tapi kan.. belum sempat aku susun buku.. dia dah testing susun barang-barang ni...

GRRRRRRRRRRRRRRRRRR



Boleh lak barang basikal n motor letak dulu ya.. nehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Takpe saje test dulu.. lepas ni semangat nak susun buku... bila dah tersusun cantik dan kemas semangat nak membaca kan.. (haha mcm la rajin sgt)  rasanya nak penuhkan rak ni.. kalau tak muat leh beli 1 lagi...


sukerrrrrrrrrrrrrrrrr sangat2.. alhamdulillah..  Masih lum sempat lag i susun buku-buku di rak tu..






10 bebelan kawanku:

amiey lee said...

hahaha benda lain yang disusun ye...

MRS. K said...

a'a la yang.. tinggi sunguh rak ni

eima said...

amalan membaca amalan mulia...

noor said...

tak kira apa pun prabot klau color putih mmg aku suka..
bestnya rak buku ni pjg leh isi byk2..
bab isi brg lain tuh..hadappp je ler hihihihi

Salina@IbuAqil said...

kemas simple cantek.. dah penuh ngn buku nnt mst lg nmpk cantek.. ;)

ch@ said...

humangaih, mmg tinggi rak ni.
ahahaaa tu dah ada perasmi, rasanya buku2 akak tu kena beli rak lain la nampaknya.

pizet said...

cantik

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantekkkk.ida berapa reganya??

@e_da said...

Cik Jue harganya RM169 je

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg cantik bookshelf ikea ni, eija pun ada beli satu kat ikea thn lepas tp yg ada corak2, mula2 mmg niat nak letak buku2, tp sudahnye jd rak baju Zaquan..kalau ada rezeki lebih, igt nak beli jugak lagi 1 utk letak buku..:))

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah