Tuesday, January 31, 2012

Happykan hati di pagi yang hujan..

Dah berhari-hari tunggu
tapi tak muncul-muncul
Tunggu juga lagi
Takde juga lagi


hmmmm nampaknya lum ada rezki
maka buat keputusan drastik


cashkan jugak pendapatan NUFFNANG ni walaupun seciput
Merajukkk sudah... hahah

kali ke 3 cashkan nuffnang dengan amount yang paling ciput sebab malas nak tunggu

sudah zeroooooooooo

Tunggu la bila dia nak bagi BE lagi


huhuh Nuffnang Komengaaaaaaaaaaa... cepatla bg BE kat sy.. huhuhu



Buat keje gila bila bosan dan boring.. huhuhu hujannnnnnnnnnn kat luar



6 bebelan kawanku:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

jangan sedih..jue pun dah lama takde BE....

Fieza79 said...

esok2 ada la tuu..hehee

dah lma xcheck Nuffnang..mls arr nk bukak...baru ada skt je..

mamalieyna said...

hehe..jnji boleh cashout..ciput pun jadi la kan.. eina lama tak jengok akaun nuff..hu~

eima said...

sama la aku dah lama tak dak be sejak cuti bersalin jrg online....komitmen kurang ...

noor said...

PASTU LEH KITA MENYOPING HAHAHAHHA...AKU PUN INGT NK GEK CASH YG CIPUT NIH HUHUHUHU

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

kali ketiga dh cash out, wah bestnya
eija x pernah cash-out kan pun lagi, skrg ni pun nak cecah ke RM50 rasa mcm susah sgt..huhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah