Thursday, January 19, 2012

Terlajak Perahu boleh di undur...

Buat gempak je...
Tajuk tu Topik sembang PAGI DI SINAR FM..
pagi-pagi memang layan gelagat mereka bertiga ni.. sangat terhibur..
hati sedih pun boleh jadi ketawa..
memang suka sangat gabungan mereka bertiga ni
Salleh Yaakob, Krilll dan Kak engku..
Yang mana nama lain suka sangat keletah MAK BANANG & MAK NENG....

meh jom layan video ni... best!!!














AKIBAT suka sangat layan lagu di SINAR aku selalu tak berapa tau lagu2 yang terkini.. bila BFF ku NOR ibu aiman dok tanya.. "ida tau tak lagu bla..bla..bla.... memang aku tak tau.. apa taknya asik dengar radio lagu lama.. hahahhaha kalau ada lagu best baru nor selalu update kat aku.. hahah teruk betul kan..!!

8 bebelan kawanku:

noor said...

hihihihi....aku lak tak baper tau sapa mak neng sapa mak banang...tpkan radio lain pun dh tiru SINAR kan amik pelawak jugak utk topik pg diaorang...ramai peminat SINAR ni trutamanya MY BFF!

eima said...

dah lama tk dgr radio...hukhuk

ajumohit said...

aju pon suke dgr sinar ni eda, kelakar dgr lawak2 diorg bertiga tu hehehehe

ch@ said...

lagu baru banyak kat HotFM. pepagi radio kreta kita dah lekat ERA je, si Johara tu. nak tukar sinar, tak tau frekuensi.

Fieza79 said...

suka gak layan sinar..lagu2 lama best..!

Nida said...

dah lamanya tak dengar radio Malaysia... rindu pula rasanya, nak dengar online tak syok..hehe.

p/s: thanks Eida sudi follow blog akak :)

nUR_rOsALiNdA said...

Sejak g kerja naik motor nih, tak dpt dah nak dgr radio pepagi..

Masya said...

suami pun suka dgr sinar.fm.. kt suka bukak era.fm jer pagi²....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah