Tuesday, February 28, 2012

5x ..8.01 minit

Pecah rekod aku bulan ni
5 kali aku lambat 1 minit..
5 kali merah punch aku
yang geramnya 8.01 minit shj...

gambar sekadar hiasan..:P


banyak faktor terjadinya begini

1. aku sendiri memang lambat- tp bukan hari-hari kadangkala sebab takde mood.. ahha boleh?

2. orang parking tepi sekolah melawati hantar anak.. makanya jalan yang dulu ok now sudah jam macam hape.. nak2 ada traffic light.. aku pelik budak2 sekolah skrg 7.40 masih terkedek2.. aku dulu loceng dah bunyi tak berani dah... kul 7 or 7.15 aku dah sampai sekolah

3. terlepas traffic light hijau hampir 3 kali hijau... (stressssssss hokey)

4. Orang depan bawak keta macam nak bersiar-siar di pagi hari... ni yang paling bengang

5. u turn depan opis punya la banyak kereta nak cilok pun payah

6. lepas u turn mata silau panas memancar aku kena bawak slow

7. ada pulak jentolak pepagi yg jalan mcm siput lalu nak masuk opis.. ni 2 x aku kena

8. eksiden orang yang lane lain pun sibuk nak tgk gak

9. Hujan jalan sesak ramai yg bawak keta

10. aku terbangun lambat.. sebab si kenit bgn kul 4 pg setiap hari lately pastu tak tido balik.sesekali je ni..


hahah cukup la 10 alasan  kalau bos aku tanya kan!..

haha gila bulan ni pecah rekod kad aku merah mcm ni teruk
ni semua gara-gara aku hilang mood tukg keje.. tak tau la kenapa..
harap-harap semua ni akan berakhir..
aku nak jd seperti sediakala...
Tak suka keadaan mcam ni


Very-very down!!!!!.......... huwaaaaaaa

7 bebelan kawanku:

ch@ said...

ah ye, bila dah down dan lmbt, rasanya ada lagi reason akak tu.

AdaM Hawa said...

ayakkkkkkkkkk!!! lebih kurang sy bulan ni.. dah alternatif.. bulan depan tuka jadual masuk.. masuk kul 8pg.. x leh dah masuk 7.30 pg.. huhuhu

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

jue memang menyampah gila kalau punch kad jue 8:01 minit..kalau nak lambat biar betul2 lambat senang nak buat alasan nanti ..hahahahahaha

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

jue memang menyampah gila kalau punch kad jue 8:01 minit..kalau nak lambat biar betul2 lambat senang nak buat alasan nanti ..hahahahahaha

ajumohit said...

Ni punca sebab lewat bgn terus down satu hari ye eda, xpe besok mesti Eda bleh smpi awal ;)

eima said...

alahai ... cepat la mood ok kan ... nk buat pe pun mls...

klu 1 minit pun tak leh consider ke .. kat opis aku ni kul 8.06 br kire lmbt

ytekecik said...

terbaik.......

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah