Tuesday, February 28, 2012

Ekin lahirkan baby Girl!

Selepas majlis perkahwinan mereka yang berlangsung lebih 3 tahun yang lepas pada tahun 2008, kini Mawi & Ekin telah pun dikurniakan cahayamata mereka yang pertama pagi tadi.

Menurut rakan-rakan media, Ekin selamat melahirkan bayi perempuan pada jam sekitar pukul 4 pagi di sebuah hospital di Bangi.


 Pic ni sewaktu ekin hamil 4 bulan

Difahamkan, bayi mereka dilahirkan secara normal dan berat ketika lahir adalah 2.8 kilogram.

Sebelum ini sudah 2 kali Ekin mengalami keguguran dan kini mereka berdua sudah boleh bergembira kerana dikurniakan Tuhan cahayamata. Masih tidak dapat dipastikan nama bayi Ekin dan Mawi ini, tapi majlis kesyukuran akan diadakan dalam masa terdekat.

Sumber SINI 


Ekin sama mcm aku.. 2 kali gugur baru dpt lahirkan sorang (Mika).. hope lepas ni rezki aku plak..  aminn:)

5 bebelan kawanku:

AdaM Hawa said...

alhamdulillah..
selamat melahirkan.. TAHNIAH!!

YaYaNsMuM said...

dah jdik bapa dah mawi yer.huhu

Qhaifa Nur said...

tahniah buat ekin...

insya allah ada rezeki untuk dapat baby lagi...

eima said...

wahhh dediam je kan tak de pun kecoh2 cam yg pertama dulu...alhamdulillah

noor said...

rezeki ekin dan mawi..congrates !!!
mana gbor anknya hihihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah