Friday, February 24, 2012

Happy birthday Dwi Ariana Aaron

Semalam Birthday Aaron
today besday anak dia dwi
sweet je kan anak n ayah dekat2 tarikhnya
Suka tgk anak dia sweet sgt
aaron luangkan masa kat taska dwi tuk sambut besday princess dia..

Happy birthday to Dwi Ariana.. n Happy Belated Birthday to Aaron!!
minat aaron.. minat gak tgk family dia .. so sweet!

8 bebelan kawanku:

Nad @ MamaZakwan said...

aaron aziz ni mmg famili man
suke banget!
anak die dah cantik cam mak die jugak
comel giler!

Amiizaa2001 said...

cute sangat:)

hajarus said...

sweetnyer pic ni.... hajar pun minat kat aaron aziz jg... hehe...

Ibu Lala said...

Anak aaron sekolah sama anak ieda ke?? Bestnya..

♥cikmOt♥ said...

kan...minat aaron...dan family dia gak...

Salina@IbuAqil said...

Happy birtday 2 both of them.. ;)

ajumohit said...

aah kan dekat2 jek besday diorg ni, sebijik sebijot ikut muka ayah kan hehehhe....

AdaM Hawa said...

betul2.. suka aaron aziz n family..
anak pempuan dia semua ikut muka aaron..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah