Friday, February 24, 2012

Kagum dengan LISA SURIHANI

 Banyak entry tayang pic dia nikah kan..
memang sweet..
mmg minat lisa ni


tapi aku tertarik pic ni..
  Majlis Bersiram Mandi Bunga & Berinai,
LISA MANDI BUNGA sebelum majlis perkahwinan dia
menurut sumber lisa patuh pada adat tradisi
dia tak berjumpa yusri hampir 40 hari sebelum dinikahkan
petua dr mak dia katanya

nampak tak besen biru tu

Di sini la tempat lisa mandi bunga.. sweet kan..


 dan 1 lagi yang aku kagum

Cuba perhati betul-betul...  masa lisa sedang di solekkan.. kalau tak silap mata aku

LISA pakai KAIN BATIK ok... walaupun dia artis... mmg sweet la lisa.. hihi



apapun pic ni kredit to En. MIN  .. good Job what u r have done!



Apapun Selamat pengantin baru Lisa n Yusri.. kasih syg hingga ke syurga hendaknya.. aminnn


6 bebelan kawanku:

MRS. K said...

dulu masa nak kawin mandi bunga jugak! naik seri katanya.. huhhu

AdaM Hawa said...

nanti nak kawin, nak mandi bunga la.. ;)

YaYaNsMuM said...

wahh...kain batik gitew...so sweet...:)

eima said...

aku tak le nk beradat ni .. sbb family pun tak amal pun ... pepe pun lisa sweet je

Salina@IbuAqil said...

Dia ni memang sweet..
Suka sgt ngn dia.. ;)
Moga bahagia hingga ke syurga..
Amin!!
TC & Happy Weekend!! ;)

noor said...

awk nk tahu tak...sykan UNLIKE hukhukhuk
frust bila mrk b2 tp dah kawen nk wat camner kan huhuhuhu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah