Tuesday, February 14, 2012

Hati berbelah bagi... :(

NAk buat apa pun takde mood..

Bos panggil pagi td..
inform kat aku ..
aku kena g Outstation ..
ke mana?

Filipina selama 11 hari.. Present paper

Masalahnya.. 19hb ni...

tak prepare apa-apa lagi..
tugas last minit..
passport pun dah mati..
hal-hal yang tu boleh lagi la..

1 benda je dalam kepala aku...


MIKA...

tak pernah lagi sejak lahir kami berpisah lebih dari seminggu

camana dia.. camana aku...
aku yang berperang rindu...
belum pegi lagi aku dah rasa sedih..
belum pegi lagi aku dah rasa rindu
belum pegi lagi aku yang nak nangis...

dia pulak boleh ke lama2 duk ngan papa..
paling lama aku penah Out sTation pun 5 hari je
tu pun takat terengganu boleh la aku keep calling..
kali ni jauh la pulak...

aduhaiii

kalau la boleh mintak-minta biarla nama orang lain pulak yang naik..
bukan taknak amik peluang
tapi... tah... susahnya nak luah apa yg aku rasa...........



berdoa.. hope nama aku tak kena pegi... hihi


9 bebelan kawanku:

MRS. K said...

huhuh.. kalau dalam mesia ok lagi kan? tapi kalau kena pon, anggap ni satu cabaran ok

Ibu Lala said...

dah ada anak ni susah nak pegi outstationkan. rindu kat anak..

eima said...

bila sampai bab tugas tu peling teringat adah anak bila nk kena kerja jauh2 kan

lelamaisara said...

hantar Danish balik kg ,mesti Mak tok suke..leh kawan ngan Cha...:)

Salina@IbuAqil said...

Uishhhhhh!!!
Cukup sedih bila kena bertugas jauh dr anak ni kan sis..

*SiRibenMerah said...

buat passport mika skali.. usung mika n papa g sana skali.. alang2 keja jauh neh holiday je la....

AdaM Hawa said...

adehhh.. memang pun kalau kene kuar daerah yang di fikirkan anak.. ayah dia tak pe lagi.. anak.. tu yg ramai ibu² menolak.. tapi lau tak boleh.. tempuh juga.. huhuhuhu

ajumohit said...

Dilemma kan eda, satu utk peningkatan kerjaya, satu lg Anak, nnti eda diskus ngan hubby mana tau mika dah besar ni bleh tidur dgn ayahnya

Masya said...

perkara² macam nilah yg saya paling tak suka kene buat tau huhuhuhu... lagi² nak tglkan anak.. tp klu dipaksa. terpaksalah jugakkan.. demi rezeki..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah