Tuesday, February 14, 2012

mika @Ofis mama

 Pic last week yang mama bawak mika ke opis..
mika keje tau 1 hari sama mcm mama..
8-5 ptg.. mika tekun.. tak nangis.. happy ramai yang melayan
kawan-kawan mama.. student mama silih berganti layan mika..
mika tak sunyi..
kalau boleh diorang suh bawak mika hari2..
tapi mana boleh nanti ganggu keje semua orang
sesekali boleh la kan.. tu pun ada SEBAB


tengok apa keje mika kat opis mama

 nak bagi dia senyap bagi kertas n pensil... tapi marker pulak yang dia berkenannya... muka happy dpt pen dan kertas..


 dah start pikir apa nak conteng


 alamak mama.. tangan mika dah kena marker.. ha tu la kan mama dah kata...


happy menconteng


 
 Terus kusyuk menconteng



teman-teman yang menemankan mika membuat artwork... otomen 5 beradik... hoyeahhhhhhhh


 bersusun otomen dia kan.. suh letak depan dia..




 kertas hampir penuh hasil contengan


otomen tu hadiah mama kat mika sebab good boy hari tu.. hihi



happy bila anak depan mata... buat keje dia ada depan kita.. tapi apakan daya.. tak boleh la buat selalu.. bawak dia pun bersebab... now mika dah ok.. balik kampung berurut yang lepas dia jatuh tu.. moga Allah lindungi anak mama selalu ya.. aminnn

6 bebelan kawanku:

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

acik nak pinjam otomen mika boleh? ;)

ajumohit said...

Syukurla tgk mika happy mcm ni, wah seronok main ngan ottomen dia tu ye, aah eda, klu Anak depan Mata mmg rasa happy kan

eima said...

baguih la mika mau main conteng2 gitu klu fahim ..asal pegi opis target nk duit raya je ..alahai anak aku tuh ...

Ibu Lala said...

wah wah wah mika. tecik tecik lagi dah masuk opis...bawak otomen yg x tahan tu...

lelamaisara said...

Danish tolong mama wat kerja ye kat opiz..

Cho Zila said...

kalau tak bersebab takkan nak bawakkan... tapi kalau dia good boy gitu memang boleh bawakler.. der tu yang anak dia nakal amat kita yang berkerjani naik rimas lak tu baru sejam kalau sehari suntuk mau soung elok2 kot...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah