Thursday, February 16, 2012

Present from papa... Reward 4 mika....

 Dah lama papa berjanji
nak belikan motor atau kereta mainan tuk mika
tapi tak tunai-tunai
mama tolong mika push papa.. khekhekhe ( ke mama dia yg lebih ni) haha
last week masa kat kampung ronda-ronda kat BP mall
tengok 1 kedai toys ni .. harga macam berpatutan dr tempat lain

sms papa.. sebab masa tu papa kat penang
Apa kata kita belikan mika motor mainan ni since birthday dia dulu cuma wat party je hadiahnya non ado.. sebab hadiah dia dapat pun dah berlambak..
papa mood tengah baik sebab dia dapat konvoi ke penang ngan kawan-kawan dia sedangkan kami kat kampung.. bila papa bagi green light mama apalagi terus suh mika pilih.. khikhikhiii


 Bila suh pilih kemain belek dia satu -persatu.. teruja yang amat...


 papa kata yang putih cantik.. tapi takde stock dah.. mama tengok macam motor polis trafic la pulak



 Rasanya masa ni dia tengah rambang mata.. semua dia nak try.. semua dia nak pegang.. kami tengok je aksi dia.. cute pun ada...



 lastly mama tolong buat pilihan.. warna hitam.. nampak smart.. hihi dah tanya mika nak warna-warna apa.. hehe dia ngikut je. so budak china ni tolong adjustkan speed kaki tu supaya senang pijak..



 Dia dah tak sabo tunggu cina tu godek motor dia..


Ok mari kita test.. kalau mika pandai bawak baru mama beli.. heheh



 mak tok risau je.. sebab dia bawak suka hati dia.. dinding pun nak langgar...


 penuh perasaan mencuba kan...


ada gaya tak macam papa...


ok pilih yang ni la mama...


nak bawa balik.. kita nak masuk dalam troli dia tak bagi... dia nak naik gak.. sudahnya pakcu dia yang kena sorong dia.. selamber je dia naik sampai keta dalam BP mall tu.. dah pakcik2 guard org2 kat situ menegur.. mika... mikaaaa....







Like father like son.... apapun TQ papa... hadiah tuk mika.... lepas ni jangan lupa hadiah tuk mama pulak k... hahahahhah (jangan pening-pening .... :P)

6 bebelan kawanku:

MRS. K said...

rm99 ke? murah la kalau gitu..
hadif punya keta beli kat chowkit sejak pindah dok umah tinggi ni tak penah berasap lagi.. huhuhu...berhabuk dah. malas nak wak turun lif main kat taman..

ajumohit said...

Wah mika auntie nk tumpang bleh? Hihi... Amboi mesti masa baru dapat ni round sakan Kat Umah kan eda hehehe

Masya said...

wahh mika dapat motor, amir nak pinjam boleh x?? hahahaha...

Nad @ MamaZakwan said...

mika dpt hadiah best la....
mana tumpah kuah kalu tak ke nasi
mesti la cam papa, hehe

noor said...

mika anti nor nk tumpang eheheh..
nanti bwk aiman jln2 ea

nanakimie said...

smart sgt motor mika:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah