Wednesday, February 22, 2012

Spaghetti cabonara

Menu 11 malam
bukan aku yang masak
kalau bab WESTERN ni memag hubby yang pakar
aku bab baking2 leh la

dah malam..
dia kata lapar la pulak..
pegi dapur kata nak masak maggi
tapi dah siap keluarnya ini

Spaghetti carbonara.. hahah agaknya la..

apa yang ada dalam peti dia masuk je la..
mika suka sgtla spaghetti
aku suka yg kuah merah tu lagi..
pedas2 sket..
yang putih ni  kureng tp dah dia masak makan jugak la... tp letak sos
kang kecik ati suamiku.. hihi




Menu apa lunch harini???

4 bebelan kawanku:

AdaM Hawa said...

sy x pnh try makan yg ni..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

bagusnya hubby jenis yg pandai masak jgk ye..

sedapnye spagetthi..
eija ni dh ler peminat tegar spagetthi, terliur tgk spagetthi cobonara ni

ajumohit said...

wahhh terliur tengoknya eda, aju ni dan anak2 memang hantu spagethi, mana taknya, asal ngandung je inilah idaman hati hehhehehhe

eMMe said...

carbonara is my feveret, lagi suke dari spagetti bolognese, saya je layan makan italian ni, my husband tak layan makan gini, dia ckp 'pelik' hahaha... dia lebih suke, masakan ala kampung, layan....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah