Thursday, February 23, 2012

Passport Free..

 Siap Sudah..
Sepagi tadi aku g settlekan
Passport dah nak expired April ni
Disebabkan kena g Philpines aku dapat Renew FREE
Ofis yang tanggung pembayaran.. hehehh

Dulu passport yang pertama pun FREE
sebab masa tu opis hantar aku buat keje di Jakarta
masa tu April 2007 dan tamat april 2012
masa tu buat tuk 5 tahun


Dan alang-alang renew Free tadi
aku sambung 5 tahun gak
mac 2012 tamat mac 2017...
senang nanti nak bercuti-cuti ngan family ke passport aku dah ready..
hubby pun nak expired.. mika je takde lg
takde plan lg nak bercuti oversea
budget takde lg.. ahhahha

tunggula nanti kalau allah bg rezki kan






 Yang lama... yang baru...



  walaupun passport dah ready, 11 mac ni tak dpt gak g kenduri singapore umah cousin mak.. masa tu tgh bz prepare nak fly.. huhu sian anak mama, duduk la kamu ngan papa.. mak tok pun takde ... mama pun takde..

11 bebelan kawanku:

kayna said...

kampeni bayarkan ke sebab free?? best betul

kayna said...

kampeni bayarkan ke sebab free?? best betul

lelamaisara said...

jom duk ngan mak cu Danish...nanti kawan ngan Cha...heeeee

AdaM Hawa said...

free.. best la.. lau baya sendiri.. mahai.. hehehe

m@ri@ said...

wah..maria takdak pasport lg..yelah kuar malaysia pn xpernah..sabah sarawak pn xsmp lg..huhu..

ajumohit said...

wow wee jadi ye ke philipine, takpe mika dah becar kan eda, nnti amik gmbr manyak2 tau kt sana

~ ADANDO ~ said...

salam persahabatan di alam cyber.

I follow, U follow...

from: adando

Nur-nba said...

Salam.. Wah jauhnya nak berjalan. Jangan lupa ole2 ye.. :)

Aleyn said...

Passport saya dah lama mati ...tak renew2...insyaAllah next year nak renew ...sbb ader plan nak ke oversea...insyaAllah

Nida said...

Bestnya sambil menyelam sambil minum air.. sambil bekerja boleh juga melancong..:)

noor said...

AWK JGN LUPAKAN SY BILA BERADA DI LUAR NEGARA ......

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah