Tuesday, March 6, 2012

Hasil laut lagi...

Tak habis citer stock dalam peti..
ni akibat hubby turun ke laut tengok projek kerang
alang-alang dah pegi dia pegi mancing dan ikut orang menjala..
hamikk ko.. sedulang ikan ketam sotong orang tu bagi..
alhamdulillah rezki sampai bawak balik KL
syokk giler dapat udang besar2 FREE lagi tu..







Nah... UDANG GORENG KUNYITb fav hubby

Udang masak sambal.. fav aku



sayur campur semestinya ada terselit udang kecil juga....



hahah semua berasaskan udang.. sesekali je kan.. bukan selalu nak hentam kolestrol ni.. hihihi dah abis nanti senyap la tekak.... khikhikhi



saje tanyang sebelum korang lunch kan... hihi

8 bebelan kawanku:

eima said...

terbau² udang masak kunyit tu .. wku cumamkn udang yg besar2 gitu je ... udang anak udang tak mkn .. hehehe

noor said...

erkkkkk tgk nih laporrrr..sdpnyer weiii

Ibu Lala said...

wah sedapnye...anak akk suka udang. tapi yg peliknya suka udang beli, kalau goreng sendiri dia tak makan. hu hu hu..kopak ibunye...balik keje hari2 akk beli udang goreng tepung.

Amiizaa2001 said...

sedapppp:)

Mama Farris said...

waw...udang my favoritesss..

MrS. F!zA said...

kecur air liur..hehehe kita punya feberet udang goreng kunyit tu..

LYAfrina said...

udang...terliur lak tgk

AdaM Hawa said...

sambal udang yang menggoda..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah