Tuesday, March 6, 2012

Jaga kulit

Setiap hari ada je akal baru...
aku perhati jek budak kecik ni
apa dia nak buat..
dia nampak losyen then minta buka
ok kita tengok je

oo tau rupanya tuang losyen kat tangan



oo dah keluar la


meh kita sapu....


ratakan pada kulit.. pic ni aku tak leh tahan kemain lagi dia menyapu kat tapak tangan


Tuang tangan kiri pulak...



ok kaki pula.... semua nak sapu......



Pandai mika tiru mama kan... selama ni tgk mama pakai losyen jd pembelajaran kat dia... esok akal apa pula lagi.. mama tungguuuuuuuuu

6 bebelan kawanku:

eima said...

hashahaha sikit lagi die sapu kat mama plak .. tu kerjaan abg fahim tu .. rajin sungguh dok sapu losyen kat mama pas die sapu diri sendri ... so mama mmg wangi la memalam ade org rajin tolong ...hehehe

AdaM Hawa said...

cutenya mika sapu losyen kat tangan tu.. good boy!

Salina@IbuAqil said...

Jgn dia duk blajar tenyeh lipstik cam mama dia dah..
Aqil memang dilarang menyentuh brg2 make up ibu dia..
Hik3!!!

noor said...

kahkahkah mika oh mika
sungguh pandai kamooo
menglosyenkan diri kamooo

Ibu Lala said...

amboi mika ni. tecik tecik dah pandai jaga kulit..

MrS. F!zA said...

bgus jgk mika pakai kalo tk msti tk hbis kn..darwisy punya berlambak lg hadiah org bg dlu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah