Monday, March 19, 2012

hujan emas di negara orang

Indah lagi hujan batu di negeri sendiri kan...... Bandar manila dr view bilik..... Masih transit. Flight ptg ni kul 7 ke ilocos pula.....pg td sampai 5 pg... Mengantuk dan letih....  Semoga segala urusan dipermudahkan


Mujur ada whattsaps masih berhubung ngan hubby n my bff nor....

Yg jauh terasa dekat


Tp mika lum dpt call lg.... Rindunya

Menghitung hari 5 hari lg.... Huhuuhuuhu cepatla masa berputar


Published with Blogger-droid v2.0.4

9 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

hope mika x demam.. huhuhu..

take care sis..

eima said...

tak pe .. enjoy tau ...jgn pk2 sgt
tp kesian mika kena tgal ...huhu balik nanti sure mika ngajuk tu

FirZie83 said...

sian akak..tabah la akak di sana ya ;p

ajumohit said...

owh betullah nak ke filipina ye eda, takpe sabar ye, mika baik2 je tu eda

lelamaisara said...

Mak long jgn risau ye...nanti papa bawak cha g men ngan abam...papa dah dapt cuti....:-)

AdaM Hawa said...

sarat menanggung rindu.. :( cian mama mika..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

moga ida baik2 aje di tempat orang...

noor said...

windu sama kamoooo my bff..cptlah blk kpala tgh pusing nih huhuhuhuhu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

insyaallah moga dipermudahkan segalanya..

hehe..nasib ada whattsaps boleh chat2 free kan..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah