Saturday, March 3, 2012

Rambut Gugur

Adakah stress leh menyebabkan rambut gugur????


pic google.. bukan rambut i..hihihi



sejak 2 menjak ni setiap kali sikat rambut... banyak rambut yang melekat kat sikat.. kira rambut akun byk gugur.... makin lama makin risau.. tiap kali sikat mesti ada... before ni ok je pulak..  kenapa ek??

stress ke????

5 bebelan kawanku:

ajumohit said...

samalah kita eda, tp aju ni jenis rambut lebat sp taklah nmpk gugur sgt, kalau sympu rmbut sure rmbut kita je kt lubang bilik air tu huhuhu

ch@ said...

rambut kita, dgn rambut aie, berlumba-lumba gugur. pening kepala abi dia keja vakum.

Masya said...

kt pun dah tak tahu nak buat mcm mane... pakai syampu pun same jugak.. yg tak larat nak sapu rumah.. berselreak rambut sana sini gugur.. uwarrr tktnya botak..

ytekecik said...

stress la tu... sme la...rse mcm nk botak je.. senang...tak pyah nak sikat rmbut...skit juga ati ble tgk rmbut segumpal kat sikat...sabau je la

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

stress mmg salah satu puncanya...

tp eija mmg dari anak dara lagi jenis rambut gugur..dh ada anak ni lagi la makin menjadi2 gugur..selalu kena perli ngan en suami, kalau time dia mengemas jumpe rambut msti dia cakap 'ini rambut mama la ni byk sgt gugur'..huhu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah