Saturday, March 3, 2012

Santai petang with mini popia..

 Tika ini...saat ini...

Layan  cartoon... sambil kunyah mini popia...

amboi senangnya hati kan..makan sambil baring.. malas je nampaknya...



 tangan mungil dia..



suka tengok dia makan.............



nyum nyummm...


minum petang  berdua  je harini papa Outsation lg..huhuhu bosannnya...


8 bebelan kawanku:

Mrs.Ira said...

amboi2..relaxnya mika mkn mini popia..auntie minta sikit bole?? hihihi..

lurun namzar said...

mkn mini popia tue, bleh buat kita ralit.
sedar2 jer dh habis sebalang.

teratai said...

makan mini popia memang mengasyikkan tambah2 sambil nonton tv...tup-tup dah langsai 1 tabung popia tu!

AdaM Hawa said...

amboi mika.. makan sambil baring..

Aleyn said...

Bestnyer..dah lama tak makan mini popia...kalau dapat makan sambil berbaring cam tu..lagilah heaven...hehe

ch@ said...

tak pedas ke popia tu kak. tgk mikhail makan mcm ni, mcm best je.

Masya said...

nak sikit boleh tak.. selalu beli masa nak raya jer...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehe..sama la eija pun suka tgk anak makan, especially bila time dia bersungguh nak makan..comey jerk kan..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah