Thursday, April 26, 2012

Ada 3 orang tapi rumah sunyi....

Tengok la keadaan macam ni
rumah yg berpenghuni tapi SUNYI...

masing-masing hal sendiri
tapi bukanla selalu.....hihihi




Mika layan youtube ABC songs 
kalau dah boring dia layan angry bird  game
takpun ultraman...
takpayah  tolong tekan-tekan dah
dia tau cari sendiri... huhu budak sekarang
mama dah masuk "U" baru merasa pegang komputer tau
 Papa layan netbook siapkan keje....takpun layan youtube motor jugak..huhu



Mama layan tv sorang-sorang..
sib baik ada laptop buruk aku yg dah nak tercabut nyawa ...
mana taknya
huruf-huruf dah tercabut dikerjakan anak bertuah
nak taip pun payah...
pasrahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....





Budak 2 tahun 8 bulan yang mengaku TAB ni dia punya....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sampai tido pun pegang...tak bagi mama amik..
nangis mama...mama menabung beli tuk kamu ya.....
kalau kat rumah jangan harap aku nak pegang...
all the time dengan dia...berebut!!!!
tapi selalunya aku mengalahla... takan ngan si kenit ni aku nak gaduh
kadang2 mmg gaduh gak...hahahhahahah


 


10 bebelan kawanku:

Qhaifa Nur said...

kena tambah lagi ahli keluarga, baru hiruk piruk dibuatnya...
bila masing-masing buat hal sendiri memang gitu keadaannya..

eima said...

fahim pun sama gitu la..cuma belum beli tab lagi ....laptop mmg die punya ....mama online guna android je la

Gieyana said...

tido pon siap Mika siap peluk ag...:-)

aMiYs said...

x cukup bola...
tab pun bawak tido...
hahaha!
mika...mika...

yatie chomeyl said...

sama lah kita..kdg2 kena sorok ipong sbb SN conquer..sob sob sob

adianiez AIDA said...

budak2 zaman skang ~ pakai tab tu. anak2 aida lama da apply. aida tak ikut kan. korang guna la laptop ibu yg lama tu ye :)

Mrs.Ira said...

Hahaha. .eida kena menabung tuk beli tab bru ;p

ch@ said...

mujurlah tab kat rmh tu abi yg punya. so auni cuak sikit. kalau mak dia punya mmg mak cair la bg dia main punya. hahaaa. tgk dia main angry bird OMG Auni, umi pun tak reti main. dasat.

Nens Collection said...

woo..budak2 skang kan..cepat je tangkap..
xpe janji x kaco mama die buat keje..hehe

AdaM Hawa said...

anak zaman moden.. kita dulu.. ermmm.. dok poli baru ada pc sendiri.. besar dabak..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah