Wednesday, April 25, 2012

Bijak ? Cerdik? or Kreatif??

 Setiap hari ada je benda dia buat yg boleh buat mama geleng kepala,
kalau tak geleng, mungkin akan garu kepala...ataupun grrrr tarik rambut sendiri...hahah


meh layan pic apa dia buat



okey peace mama...


 nak buat peace tak menjadi........

dengan suka hatinya dia letak atas sofa kerusi kecik dia...


dan dia bertenggek plak atas tu kan...




 abaikan la mainan yg bersepah-sepah tu...adatla ada anak kan...hihi dasar emaknya malas kemas..hihi


 dia cakap dia nak tengok tv atas tu....



Pose terbaekkk bila mama suh tengok kamera..... eeeee geram je



aduhaila anak... sib baik mama beli sofa yang gelap warnanya, tebal dan tahan  lasak... itula tujuannya sebab aku tau dah apa kemungkinan-kemungkinan yang akan berlaku...kalau tak maybe dah koyak sofa tu...huhu.. apapun mama tetap sayang awak!

13 bebelan kawanku:

yatie chomeyl said...

kerusi mika tu dh nk patah ke ida? melendut semcam je tengok bila dia duduk..ke mmg design mcm tu eh?

yusrina said...

memang terlebih pandai dan kreatif hehe...

@e_da said...

yatie..

kerusi tu besi dia tak patah tp span n papan dia dah patah..angkara dia berdiri pijak2 atas tu...huhu

@e_da said...

yusrina...

mmg geleng kepala la mama dia..huhu

eima said...

mcm la mika ni .. hati takut terjunam kat depan... hilang gigi karang ....

biasa tu k.eda ade anak kecik gitu la rumahnye ..sama la kite ..diorg tido br leh kemas klu tak jenuh nk berkemas j e

Nad @ MamaZakwan said...

mika, mika...
naseb la sofa mama tu mahal dan thn lasak..:)

fazilzura said...

ayokkk .. atas sofa ado kusi plak ..

noor said...

kreatif ikt mama ngan papa hihihihi!!! cute jer muka nengok camera

ch@ said...

kerusi tu mmg tak tahan. auni ada warna biru, boleh tersepit montot kalau duduk. uiii mikhail, aunty lak ngeri tgk kamu duduk tinggi2 tu. tergolek dok nnt. rupa gaya ultraman pun ad adah ni.

LYAfrina said...

2C 1K-- cerdik, comel n kreatif..

comelnyer dia.. tgk dia..tringat kat asya dulu...usia mcm ni pon isap puting

Aju Mohit said...

Baik2 nnti jatuh mika, kemain pandainya dia ye hihi

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang terbaiklah

adianiez AIDA said...

sofa aida kaler kuning cair. aduuuuuhai! gitu la juga perangai anak2. da bertompok-tompok sofa ibuuuuuuuu!!!
sib bai e_da beli sofa hitam, clever choice...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah