Thursday, April 5, 2012

huh! mimpi ngeri!



Malam tadi, dalam tidur aku menangis teresak-esak.... sampai tersedu sedu keluar air mata.... tekejut hubby siap gerak aku suh buka mata.... mimpi ngeri.... mimpi hubby aku mati/meninggal dunia..... fuh mengerikan.... mati sebab apa aku tak ingat tp dalam mimpi tu aku teresak esak mengadap jenazah dia... dlm fikiran aku , aku nak duduk dgn siapa bila dia takde.. bebetul meraung.. dah la waktu tu aku tengok jam kul 1.30 pagi.. bangun dan duduk ngadap muka hubby..  dia dah lena balik... fuhhh tak dapat bayangkan kala betul dia takde .. ya allah panjangkan umur suamiku .... mujur hanya mimpi...

dulu pernah mimpi mak meninggal pun aku menangis dalam mipi sampai terbawa-bawa siap menjerit panggil nama mak. Mimpi mainan tidur.. mimpi ngeri janganla ganggu tidur ku lagi! huhuhu


2 of love in my heart! 
Sayang kamu berdua hingga ku menutup mata!

9 bebelan kawanku:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

mimpi mainan tidur..
tapi kita pun pernah mimpi mcm nie....
nangis teresak2..huhuhuhu

Nad @ MamaZakwan said...

huhuhu!
mimpi mainan tidur...

fazilzura said...

penah mimpi adik bongsu ku meninggal , time tu ngndung anak sulong.. bile terjaga terus col adik ... lega bile ok .. tp rupe nye tu petanda bby sulong ku pergi selama nye

Fieza79 said...

mntak2 la mimpi buruk tak benar2 berlaku..aminnn..!

mimie.. said...

insyaAllah panjang umur dia tu...

adianiez AIDA said...

aida jarang mimpi (tido mati kot!). but, kalau mimpi hantu, lepas tu sure tak bleh tido balik hi hi...

ch@ said...

insyaALLAH tiada apa-apa yg berlaku tu. eh, aphal puan rahifah aziz buat lawatan ke sini...

FirZie83 said...

kak..selalunya kalo kita mimpi pasal meninggal..itu tandanya org yg kita mimpi tu panjang umur...hubby azie penah jugak mimpi azie mati..masa tido tu perasan tetiba hubby mcm nangis n peluk azie kuat2..bila pagi azie tanya napa papa peluk mama kuat2..nangis lagi?mimpi mama mati ya???azie tanya dia..sekali dia kata dia mimpi azie mati...huhu...dia cita la mcmana dia mimpi tu..hikhik..apapun..doakan yg terbaik buat org2 yg kita sayang,,,aminnnnnnnn

noor said...

jgn fikirkan sgt..anggap mimpi itu mainan tido..
* kata org mimpi ni terbalikkan..insyaAllah pjg umur ajoy!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah