Thursday, April 5, 2012

Kejap je dah petang

Sepagi hari ni yang sangat bizi
nak ke toilet pun tak sempat
hahahha
sib baik pepagi dah breakfast

lunch ditaja oleh bis boss.. TQ kak zu
naik segan kalau tiap kali makan sama dia belanje
tapi itu habit dia yang pemurah
tapi sesungguhnya malu juga kan.. kita nak bayar berebut gak ngan dia
takpela moga rezki dia murah selalu..

dah petang ni baru free sikit..
esok report pula menanti

huh nanti bila senang n lega i jalan2 BW blog u olss ya...
bukan saya sombong
cuma tak sempat lagi.. hihihi

malam-malam kalau kenit saya tak rebut tab .. saya datang ya.. hihi

daaaaa

7 bebelan kawanku:

KhaiRin : anies said...

ujan x kt sn?

@e_da said...

nak hujan kat sini anies.. guruh dah berbunyi dia langit

fazilzura said...

sonok dh ptg... akan tiba masa tuk balikkkk ketemu anak teruna tercayang

Aju Mohit said...

Bos mmg tggjwbnya belanja Anak buah kekekek

Aju Mohit said...

Bos memang tanggungjawabnya belanja Anak buah hihihi

noor said...

saya geletar bila call ajk makan sama2 hahahha...sronok dpt shopping sama2

AdaM Hawa said...

ada masanya kesibukan melanda kan.. hehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah