Tuesday, April 10, 2012

Menu malam by hubby


Haritu dia masak breakfast tuk aku
kali ni dia masak dinner pulak
angin dia rajin datang
tapi hubby aku memang suka masak..
tapi lauk ikut selera dia la.
ahhaha aku apalagi ALHAMDULILLAH

bagai orang ngantuk disorong bantal... khekhekheee
takpela bukan selalu pun kan dia nak masakkan..
 sekali sekala kan romantik.. kah kah kah
i love u la.... 



 Menu hubby.. sambal sardin, ikan masin goreng bawang dan sayur bayam masak lemak  hihi terkejut aku dia masak lemak...  tp nak masak tu dia tanya aku la.. tp ok la pass gak dia masak pun.. adat ler orang lelaki masak.. sedap gak .. janji kenyang... hihihi siap di hidang dengan air oren  1 jug.. hihih 


  

Rajin juga dia set up mini ofis kat rumah


Tq my hubby memahami di kala angin M aku melanda.. hihi 

6 bebelan kawanku:

eima said...

untung nye .. klu mls tahap cipan kedai je tak dak maknanye laki aku nk masak lauk bagai ...hahahaha

Lady Rina said...

bestnya en.suami pandai masak...dapat rehat kann..:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh, bestnyer hb masakkk!syorga!Wah

yatie chomeyl said...

I pulak hubby mmg rajin masak lately tp tekak I x berap abuleh terima..sian dia penat2 masak huhuhuhu

Nens Collection said...

superb la laki akak..alangkah indahnye kalo laki sy pandai masak jgak..hehe..

best plak ade mini opis cenggitu..hehe

Diamilikku said...

akak sendiri lama dah tak masakkk...hehehehehhehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah