Wednesday, April 18, 2012

Simple celebrate Birthday Dinner


 Just a simple celebrate dinner on my birthday with hubby n mika
Kami ke Sakura Kristal melawati..
HUbby ada ajak tempat2 lain.. tapi aku malas nak g jauh2








 Special order di sini...
mango split...
saje nak makan aiskrim malam-malam layan dgn mika..



Just a slice banana choc cake..
takmau beli besar2 dah.. mmg tau takkan habis..
yang besar akan beli celebrate kat opis n kg nanti.. heheh
ramai-ramai baru seronok makan


 Mika dah teruja nak kek...pic blur la plak...


 
 Anak bertuah yang tak leh tahan dah... nak merangkak naik atas meja.. sabo je la mak...



  
 Layan banana mango split ni.. mika suka betul...




 Menu aku.. beef steak...



Menu hubby kuew teow kantonis... sedap plak tgk berasap-asap
kalau hubby yg order mesti aku berkenan.. sudahnya bertukar makanan..
hahahah sangat mengada kan..



 

 Ni dia budak mot mot yg sibuk layan aiskrim dia...


walaupun simple tapi kami happy.. Tq my to my hubby..hadiah besday thn ni adalah awal dia dah bagi..(samsung tab) hihihi so takleh nak tuntut apa- lagi... ekekekekek nanti hujung bulan balik kampung celebrate BBQ party lak ngan family aku
hoyeaaaa tak sabar rasanya.....!

4 bebelan kawanku:

Aju Mohit said...

tak pernah lagik mkn kat sini eda, sedap ye? blehla try, harga ok tak?

MRS. K said...

tak penah lagi order banana choc cake tu.. slalu kek yang same je makan,. huhuh

Fieza79 said...

uwaaa sedap nya eskrem dan kek tu...

Nens Collection said...

ololo..x sabar nk maman eskrem ye mika..
sy pon slalu sis bertukar makanan ngn hubby..tetiba tgk menu die menyelerakan..hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah