Tuesday, April 17, 2012

17 APRIL! Its my Birthday today!

Alhamdulillah...
syukur pada Allah memanjangkan usiaku
memberi kesihatan yang baik
memberi nikmat rezki yang tak putus
memberi nikmat kasih kasih sayang
sesungguhnya segala nikmat itu datang Darinya


17 April tarikh keramat diri aku
tarikh aku menjenguk dunia
 Terima kasih mak dan abah yang memberi kasih sayang sepenuhnya
walaupun dulu kecik2 kuat nangis 
sian mak ngan abah bersengkang mata..
takkan ku lupa jasa kalian membesarkan aku


Paling terharu bila abah sms... Selamat hari jadi along... huwaaaa rasa nak menitik air mata...(mmg menitik pun..) kalau mak biasa dengar kan... tapi kali ni abah sms sebak plak rasa... huhu love u so much mak n abah

Terima kasih suami dan anak yang menyayangi mama
terima kasih sahabat2 yang tak putus memberi ucapan dan doa..
terima kasih my Ex-student yang sudi ingat tarikh lahir saya
semoga allah merahmati kalian semua..

tahun ni bertambah usiaku menjadi 32 tahun...
huwaaaaaaaa tua usia je
hati maintain muda ya.. hihihi
tp kalau tgk muka aku org tak kata kot 32.. ahhah
hahah perasan je... 
tp survey dr student selalu kata umur aku 27-28.. hahah perasan lagi...
biorla janji sihat dan bahagia sudah kan



Semoga tahun ini lebih membahagiakan diriku, ya allah kau rahmatila perjalanan hidupku, luaskanla rezkiku... panjangkanla usiaku dan berikanlah kebahagiaan ke atas keluargaku... aminnnnnnnnnnn



TQ allah give me a special gift & a lot of happiness on my birthday this year!

20 bebelan kawanku:

KhaiRin : anies said...

bkn ke br 23? hehehe

SSulieana said...

Selamat Hari lahir my sweeeettttt friend....semoga segala2nya baik-baik sahaja...

Aju Mohit said...

heheheh selamat hari lahir my dear friend, tua setahun jek dari aju kekekek, rilexlar, umur itu hanya angka je, tp peringatan juga buat kita kan...moga panjang umur and murah rezeki ye eda

Mrs.Ira said...

Td dh wish kat FB..now wish kat sini lagi..HAPPY BIRTHDAY TO YOU..semoga dipanjangkn umur,dmurahkn rezeki,sihat tubuh badan serta bahagia selalu ngan keluarga tercinta..dri ira sefamily d brunei ;)

*SiRibenMerah said...

happy birthday sis...may Allah bless u always..

mummy_ayu said...

happy buzzday dear!!

aMiYs said...

HEPI BIRTHDAY IDA...
semoga happy selalu ye...
:)

bonda dadif aka akish said...

hepi besday fren...

=)

Mamamya said...

selamat ulang tahun kelahiran yg ke-32 ^_____^ smga sentiasa dilindungi n dirahmati olehNYA...amin.

yatie chomeyl said...

happy birthday ida, aah x nmpk mcm 32 thn pun ida ni ;)

~ ADANDO ~ said...

HAPPY BIRTHDAY.
Semoga sentiasa dirahmati dan dilindungi oleh Allah..
Insyaallah...
Amin..

lelamaisara said...

Happy Birthday Mak long Chi Cha...Semoga dengan pertambahan usia ini akan menberi lebih makna untuk Mak Long...

Kem salam kat Danish...

bada said...

happy birthday :)

Jaa said...

SELAMAT HARI LAHIR...

wah, x jauhla kita..saya 13/04 ari tu...tahniah yer...

AdaM Hawa said...

selamat ulang tahun.. semoga panjang umur.. murah rezeki.. dan happy selalu!!

noor said...

hepi besday to uuuu. ...
ku doakan segala yg terbaik buat dirimu
amin....
eh open table kan hihihihihi

Ibu Lala said...

Selamat menyambut ulangtahun yang ke 32. Semoga panjang umo, murah rezeki dan sihat selalu.

Masya said...

alhamdulillah.. dipanjangkan usia.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. dan lebih baik dimasa² akan datang...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

oh kita sebaya la rupanya..
AMIN..Moga tercapai segala impian..
Happy Bday n Happy Always :D

Gieyana said...

hepi birthday dear! moga yg terbaik milik kamu...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah