Monday, May 28, 2012

Alesya turns 2 today!!


 Happy birhtday to u alesya syg...
sudah 2 tahun hari ini

satu-satunya anak buah aku
anak buah dah mcm anak aku juga..
sebab kami 2 beradik je.. anak adik anak aku juga
sama syg lagi2 anak aku lelaki anak dia pompuan
sama-sama tumpang kasih syg....
kadang2 shopping barang mika kalau nampak baju yg cute mute beli gak sama tuk alesya.. geram baju gegirl cantik2 kan....


 ni besday dia tahun lepas masa masa setahun... geram tengok.. bam bam cute



 kek besday alesya tahun lepas buat kat umah mak tok.. tahun ni umah nenek sana pulak kan...




alesya n papa dia... ala pic ngan mama dia  takde plak skali...



budak ni walaupun umur muda dr mika tapi mulut lebih petah... geram sgt2.. budak pompuan mmg cepat bercakap rasanya kan.. mika ada lg bahasa jerman dia.. icha sgt rapat ngan abah... atok selalu jd mangsa dia ajak main bola... heheheh



Tahun ni tak pasti dapat dtg majlis icha atau tak.. huhu sedihnya.... apapun mak long doakan icha jadi anak yg solehah dan cerdik.. beljo pandai2 ya.. kami semua sayang alesya..... muahhhhhhhhhhhh

8 bebelan kawanku:

lelamaisara said...

terima kasih mak long...i love u...muaaaaah....moga mak long pon sihat2 hendaknye..:)

AdaM Hawa said...

selamat ulang tahun alesya.. ala tomey²..

Qhaifa Nur said...

comelnya dia...
kek pun menarik...

hepi besday alesya...

AyuArjuna BiGoshh said...

sama besday ngan my amani la...my amani 28.5.2010 :)..hepi besday jugak ya

fazilzura said...

alahaiii cute nye anak dara ni ... siap ado kek mickey lg

Diamilikku said...

Happy birthday alesya.....semoga membesar menjadi anak solehah yer sayang.....

noor said...

HB icha.. cutenya pkai polkadot.
dah bsr dh dia

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

comelnya alesya, keknya pun comey mickey :)

Happy belated B'day utk alesya..:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah